网校教育资源平台

人教(PEP)六年级下册 期末测试题 (附答案)

评价文档:
文档评论: 0

相关文档推荐

人教PEP (2014秋)六年级上Unit 6 How do you feel?(1-12)表格式教案
免费
人教PEP (2014秋)六年级上Unit6_How_do_you_feel?(1-5课时)
免费
湘少版六上Unit10 don‘t feel well today课件
免费
湘少版六年级上10 I don‘t feel well today
免费
冀教版六年级英语下册Unit 4 Li Ming Comes Home (Lesson 19-23)
免费
人教新版六年级上 Unit6 winter is the white season. Lesson31-36
免费
人教新版六年级上Unit3 What’s your hobby? lesson13-18
免费
小升初知识点 --词法(名词,代词)
免费
外研版四、五、六年级上册期中试卷
免费
人教PEP (2014秋)六年级上Unit 5 What Does he Do ?课件合辑
免费
人教PEP (2014秋)六年级上Unit 4 I Have a Pen Pal 课件合辑(1-6)
免费
人教PEP (2014秋)六年级上Unit 3 My weekend plan 课件合辑(1-6)
免费
人教PEP (2014秋) 六年级上 Unit 2 Ways to go to school 教案课件资源合辑
免费
人教PEP (2014秋)六年级上Unit 1 How can I get there?教案资源合辑
免费
湘少版 > 六年级下 > Unit9 Look at these beautiful places in the worldU9A MP3
免费
湘少版 > 六年级下 > Unit9 Look at these beautiful places in the worldU9Asay 动画
免费
湘少版 > 六年级下 > Unit9 Look at these beautiful places in the worldU9B MP3
免费
湘少版 > 六年级下 > Unit8 International Children's DayU8B MP3
免费
湘少版 > 六年级下 > Unit8 International Children's DayU8Asay 动画
免费
湘少版 > 六年级下 > Unit8 International Children's DayU8A MP3
免费

小学英语审核员

中国现代教育网
分享到:
0积分 下载
                中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

                             期末综合测试

一.选出与其它单词不同类的选项。
(   )  1.A. is       B. are      C. do      D. am 
(   )  2. A. cm      B. m       C. ton      D. tail

(   )  3. A. old      B. tall       C. long     D. youngerwww.21-cn-jy.com

(   )  4. A. cooked   B. read     C. visited    D. watch【来源:21·世纪·教育·网】

(   )  5. A. who     B. what      C. where    D. watch21·世纪*教育网

二.     单项选择,请将正确答案的括号写在题前的括号内。
(    )1、 I have__________ English book.
      A. a   B. an   C./
(    )2、How are you today?               
      A. I’m fine.  B. I feel well.   C. I can jump.
(    ) 3、Mike is 165cm tall . John is 160cm tall . John is __________ than Mike . 
      A、taller          B、longer          C、shorter
(    ) 4、--How do you go to school ?       --____________
     A、Yellow .       B、By bike .        C、Miss White .    
(    ) 5、--What does your father do ?  ---He is ______ engineer .   
      A、an          B、a           C、the        
(    ) 6、--What’s your hobby ?            --I like ___________. 
      A、play football      B、played football       C、playing football        
(    ) 7、I _________ my grandparents last weekend with my mother .  
      A、visited       B、visiting       C、visits 
(    ) 8、--Where does the rain come from ?      --It comes from the __________.   

      A、clouds          B、water           C、vapor    
(    ) 9、-- Did you read books ?              -- Yes, _________ .  
      A、I do            B、I did           C、I does.
(    ) 10、--Where is the  bookstore  ?     --It’s __________ the post office .   
      A、next to       B、in        C、on     
(    ) 11、--What are you going to do this evening ?  --I’m going to ______ a 
book .   
      A、bought          B、buy          C、buying       
(    ) 12、--What’s your name ?         -- ____________________. 
      A、I’m 13 years old .     B、I’m a student .     C、My name is Mike . 
                中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

(    )13、The dog’s tail is long. The monkey’s tail is       .
      A. long      B. longer   C. longest
 (    ) 14.、I am 42 kg. She is 44kg. So I am 2kg ______ than her.
        A. taller    B. stronger    C. thinner

 (    )15、-----______  did you go on your holiday? www-2-1-cnjy-com
          ----I went to Xinjiang.
        A. What    B. Where      C. How

三.连词成句。

1. I’m,than,and,shorter,thinner,you    (  . )


2. weekend, did,  last, what, you, do ( ?)


3. went,I,hiking,yesterday    (.)


4. how, I, get, can, to, Zhengzhou Park   ( ? )


5. what, going, this, do, you, to, are, weekend  ( ? )21 教育网


四.用所给的词填空。每空只填一词

   (had, name, rowed,  fresh,  visited,  are,  played,  were, 
   took, riding,  buy  bought)

Dear Kelly,
I am happy to be your pen pal. My ____ is John . I live in Dongguan. Dongguan is a 
beautiful city. The air is _____. The clouds are white. There _____many beautiful 
                中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

parks in Dongguan, such as Huying Park, Shuilianshan Forest Park. Last weekend, I 
____ Huying park with my parents. We _______ a picnic there.  There ____ many 
people  in the park. Some people _________ boats in the lake. Some people 
_________ football on the playground. I like _________ a bike. But I have no bikes. 
My father is going to ________ a bike for me on my birthday. I am so happy.
   How about you? Where do you live? Where did you go last weekends. E-mail me, 

please. 21cnjy.com
Yours, 
John

五.阅读短文,根据短文内容判断句子的正与误,正确的在括号内填“T”,错误
的填“F”。
Hello! My name is Mike. Do you know Kunming? That is a beautiful place. Last 
holiday my family went to there. We went to hotel(酒店) by taxi. The driver is very 
friendly. He told us many things about Kunming. But when we got to the hotel ,I 
found(发现)     my bag was in the taxi. I was very angry. We asked the police(警察) 
to help us to look for(寻找) it. There were many bags in the police station(警察局), 
but they are not mine. The afternoon a man came into(进入) the police station. He 
had(拿着)     my bag. I was so excited to see the taxi driver again(又,再).  He told 

me to enjoy my visit to Kunming. 21·cn·jy·com
(     )1. Mike went to Kunming by taxi.   
(     )2.The driver told Mike about Kunming.   
(     )3.Mike’s mother left her bag in the taxi.  

 (    )  4.The police helped Mike to find his bag.   2·1·c·n·j·y
 (    )  5.The taxi driver had Mike’s bag.   

六.Look and write。请从下面两道题选择一道作文题来完成。
选择一:回邮件。假设你是            Kelly,收到  John 的邮件(见第四题)
要求:1.   再次阅读     John 的邮件,然后回邮。
      2. 说说你自己的情况,包括回答             John 的两个问题。
      3. 不少于五句话。

                                                                  

                                                                  
                中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

                                                                  

                                                                  

__________________________________________________________________
选择二:看图写作文


要求:1.   认真观察图画,把观察到的内容写成一段通顺的话。
2. 可以展开合理的想象。
3. 不少于五句话,注意书写要规范哦! 

                                                                  

                                                                  

                                                                  

                                                                  

                                                                  
__________________________________________________________________
                中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台


参考答案:

一.   1C      2.D     3. D    4.D      5.D
二.  1. B    2.B       3. A     4. B     5. A   6. C  7. A  8. A
   9. B  10.A  11 B  12 C  13.B  14. C  15. B
三   1 I’m thinner and shorter than you.     2.What did you do last weekend?
    3. I went hiking yesterday.   4. How can I get to Zhengzhou park? 
    5. What are you going to do this weekend?
四.  1.name  2. fresh  3. are   4. visited  5. had  6. were 7. rowed 8.played
     9. riding 10. buy  
五.  1 F      2. f    3. F      4.T       5.T
六   There are some animals in the zoo. Look the elephants are drinking water in the 
water. The monkeys are jumping on the tree. The bear is playing on the grass. They 

are very lovely.21 世纪教育网版权所有
0积分下载