网校教育资源平台

2019届高考英语(浙江专版)一轮复习练习:必修2 5 Unit5

评价文档:
文档评论: 0

相关文档推荐

天津专用2019高考英语二轮增分策略考前冲刺卷一20181216342
免费
天津专用2019高考英语二轮增分策略专题四阅读表达优选习题20181216362
免费
天津专用2019高考英语二轮增分策略考前冲刺卷二20181216341
免费
2019高考英语二轮复习600分策略专题2七选五阅读即时巩固2018121629
免费
浙江省杭州市2019届高三英语上学期模拟卷三201812130279
免费
浙江省杭州市2019届高三英语上学期模拟卷一201812130280
免费
2019高考英语二轮复习600分策略专题2七选五阅读课件20181216246
免费
2019高考英语二轮复习600分策略专题2七选五阅读素能强化20181216210
免费
天津专用2019高考英语二轮增分策略专题四阅读表达课件201812163134
免费
浙江省杭州市2019届高三英语上学期模拟卷二201812130278
免费
浙江省杭州市2019届高三英语上学期周末自测卷(打包6套)
免费
(天津专用)2019高考英语二轮增分策略专题二完形填空(课件试题)(打包8套)
免费
(江苏专用)2019高考英语二轮增分策略专题二完形填空(课件试题)(打包8套)
免费
(江苏专用)2019高考英语二轮增分策略专题四任务型阅读(课件试题)(打包8套)
免费
2019高考英语二轮复习600分策略专题5书面表达(课件试题)(打包12套)
免费
2019高考英语二轮复习600分策略专题3完形填空(课件试题)(打包12套)
免费
(江苏专用)2019高考英语二轮增分策略专题五书面表达(课件试题)(打包16套)
免费
2019高考英语二轮复习600分策略专题1阅读理解(课件试题)(打包13套)
免费
浙江省杭州市十八中2019届高三英语上学期周末检测卷(打包13套)
免费
2019高考英语二轮复习600分策略专题4语法填空和短文改错(课件试题)(打包24套)
免费

高中英语审核员

中国现代教育网
分享到:
10积分 下载
                  中国现代教育网     www.30edu.com  全国最大教师交流平台


                                  阅读提速练
    Ⅰ 阅读理解
                                        A
                        Sales Representative—Immediate Hiring
    Do you like meeting new people? Do you enjoy closing deals every day? Are you looking 
for a dynamic and high energy industry? THIS COULD BE THE  CAREER(职业)    FOR 
YOU!
    Fast Growing and Very Successful Credit Card Processor is looking for a dynamic outside 
salesperson to sell credit products and check processing services in the local area.
    What we need you to do:
    •Attend 3-5 appointments daily
    •Sell into small­sized to middle­sized businesses
    •Work closely with the sales manager in Dallas TX (by phone)
    •Have the ability to manage paperwork
    We offer:
    •Medical benefits eligibility(资格) after 90 days
    •One of the strongest compensation programs in the industry
    •Monthly bonuses
    •A jump start bonus of up to $ 750
    Successful applicants often have experience in customer services, inside sales, outside sales, 
sales support, management roles, or other customer­facing positions.
    We are  an equal  opportunity employer. We  do not discriminate on the basis of race, 
religion, color, sex, age,national origin or disability.
    Please reply with a resume today!
    There is a difference. Experience Great Work! We have been servicing North East Ohio for 
more than 20 years with offices located in Akron, Canton, Lakewood, Streetsboro and Wadsworth. 
Apply online at www. greatwork. cc and make a call to our Lakewood location to discuss our 
great career opportunity at 440­ 663­0050.

    【解题导语】 本文是一篇招聘广告,招聘销售代表。文章详细介绍了工作内容、工

作待遇、应聘者所需条件等。

    1.According  to the text, the sales representative the company is looking for 
should________.
    A.sell into big businesses
    B.be able to manage paperwork
    C.meet over 5 customers each day
    D.see the sales manager in Dallas TX frequently
    B 解析:细节理解题。根据文中的“Have the ability to manage paperwork”可知,该职
位需要销售代表有处理文书工作的能力,故                   B 项正确。
    2.If hired, you can ________.
    A.receive a monthly salary of $ 750
                  中国现代教育网     www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    B.get a special customer­facing position
    C.enjoy a strong compensation program
    D.gain medical benefits eligibility within 90 days
    C 解析:细节理解题。根据文中的“One               of the strongest compensation programs in the 
industry”可知,该职位可以享受业内非常强大的补偿金项目,故                      C 项正确。
    3.Which of the following can help you apply successfully?
    A.The experience in shopping.
    B.The experience in management.
    C.The experience of using a credit card.
    D.The experience of talking with a sales manager.
    B 解析:细节理解题。根据文中的“Successful               applicants often have experience...or 
other customer­facing positions.”可知,该岗位需要管理经验,故        B 项正确。
                                        B
    A  record of 6.15 million trips was made by Chinese mainland tourists to overseas 
destinations during the seven­day Spring Festival holiday, which ended on Thursday, according to 
the China National Tourism Administration. That is an increase of 7 percent compared with last 
year’s Spring Festival. About 374,000 trips were organized by travel agencies, a 2.5 percent 
increase.
    The administration also reported growth from individual and high­end(高端的) travelers and 
said that in addition to top and coastal cities, inland cities—such as those in the Guangxi Zhuang 
Autonomous Region—became  important source markets. With many Chinese now traveling 
abroad for Spring Festival, their choice of destinations has expanded along with their growing 
interest in foreign cultures and services.
    “Chinese tourists are increasingly willing to experience local cultures and services, 
including staying in private homes, appreciating plants and watching monkeys in hot springs,” 
Li Xuejing, the agency’s marketing manager, said.
    A Chinese tourist surnamed Guo, who was vacationing on an island in the Philippines, said:
“I now pay more attention to relaxation and enjoyment during the holidays instead of shopping or 
choosing gifts for relatives.”
    Another choice is Britain. Though the devaluation(货币贬值) of the pound is a factor, 
Britain’s rich history and famous education tradition have caught the eye of Chinese.

    【解题导语】 本文是一篇新闻报道。国家旅游局统计,在今年春节期间去海外旅游

的游客人数比去年同期有所上涨。文章分析了产生这一现象的原因。

    4.How many trips were made to foreign countries during the Golden Week of this Spring 

Festival holiday?

    A.6,150,000.                               B.2,500,000.

    C.7,000,000.                               D.374,000.

    A 解析:细节理解题。根据第一段的第一句:“A                      record of 6.15 million trips was 
made by Chinese mainland tourists to overseas destinations during the seven­day Spring Festival 
                  中国现代教育网     www.30edu.com  全国最大教师交流平台

holiday, which ended on Thursday, according to the China National Tourism Administration.”可
知,在春节黄金周期间,中国大陆赴海外旅游的人次达到                        6 150 000,故 A 项正确。
    5.What can we learn about some inland cities in Guangxi?
    A.They’re reported to have become important attractions.
    B.They’re famous for all kinds of plants and monkeys.
    C.They have the best hot spring in the world.
    D.They belong to coastal source markets.
    A 解析:细节理解题。根据第二段第一句中的“in                     addition to top and coastal cities, 
inland cities—such as those in the Guangxi Zhuang Autonomous Region—became important 
source markets”可知,广西壮族自治区的许多城市也成了重要的旅游地,故                        A 项正确。
    6.What would Miss Guo do on her vacation according to the text?
    A.Go shopping for gifts.                   B.Study foreign cultures.
    C.Relax and enjoy herself.                 D.Chat with her relatives.
    C 解析:细节理解题。根据第四段的“I                 now pay more  attention to relaxation and 
enjoyment during the holidays instead of shopping or choosing gifts for relatives.”可知,这位郭
姓游客认为现在她的旅游目的是放松和享受而不是购物或为亲人挑选礼物;据此可知,她
在旅游期间会放松和享受。
                                        C
    (2018·杭州二中高三入学测试)Enjoying a musical performance no longer requires a costly 
ticket or a trip to a theater.These days,musicians are performing in private homes,at haircutting 
shops,at airports...even on ferry boats.
    Musicians like house concerts.At music clubs,they often have to perform over loud 
conversation or deal with people who have had too much alcohol.People at house concerts are 
more focused on listening to the music.
    Just a few hours before the Bombadils started singing at the O’Hair Salon,Lindsay was 
cutting hair and Tamera was doing facials.Then,they moved chairs and microphones to create a 
small performance space.The Bombadils made music in the front part of the hair salon,near the 
hairdryers and make­up tables.
    “This is our first show at a hair salon,” Sarah Frank of the Bombadils told concertgoers 
at last week’s performance.Frank said she and band members,Luke Fraser and Kaitlyn Raitz had 
a great time “interacting” with the audience.
    Concerts in people’s homes,or small businesses such as O’Hair’s,are becoming more 
popular,musicians say.“There is a more relaxed atmosphere,”said Domenic Cicala,a 
musician who opened up his O’Hair Salon to concerts.“People really get to know the artists.”
    At house concerts,people get time before and after concerts to meet the performers.Often,
the hosts or guests will provide food and drink.
    “People really like listening to music in the living room of a friend,”said Matt Hart,
with Aubrey Zoli making up the Local Strangers,a folk­rock group based in Seattle.At many 
such concerts,the musicians do not need microphones.Yet,every word of their songs can be 
heard.

    【解题导语】 本文主要介绍了现代音乐会在举办场地的选择上更加多样化,私人居

所、理发店、机场等都成为音乐家表演的场所,并且备受青睐。
                  中国现代教育网     www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    7.Why do musicians like house concerts?
    A.Because private homes are easier to get to.
    B.Because people pay more attention to their music.
    C.Because they can do other things while performing.
    D.Because they don’t have to bring their microphones.
    B 解析:推理判断题。根据第二段最后一句可知,音乐家喜欢家庭音乐会是因为听
众会更专注于倾听音乐。故选             B。
    8.What impressed Sarah Frank most at her last week’s performance?
    A.The small performance space.
    B.Her first show at a hair salon.
    C.Their interaction with the audience.
    D.The more relaxed atmosphere.
    C 解析:细节理解题。根据第四段最后一句可知,上周的表演给                           Sarah Frank 留下最
深刻印象的是与听众的互动,故选               C。
    9.How many music groups are mentioned in the text?
    A.One.                                     B.Two.
    C.Three.                                   D.Four.
    B 解析:细节理解题。通读全文可知,本文提到了两个乐队,一个是                             the 
Bombadils,另一个是西雅图的民谣摇滚乐队              the Local Strangers,故选 B。
    10.What may be the best title for the text?
    A.Musicians Struggle to Make a Living
    B.People Really Get to Know the Artists
    C.Musicians Find New Places to Perform
    D.Concertgoers Won’t Go to Music Clubs
    C 解析:标题归纳题。根据文章第一段,并结合对文章的整体理解可推知,本文主
要讲述了现代音乐会在举办场地的选择上更加多样化,音乐家发现了私人居所、发廊等新
的场所来表演,故选         C。
    Ⅱ 七选五
    Do you know that intelligence can be developed?Do you realize it doesn’t matter how smart 
you are but how hard you can work to grow?1.________ In her book, Mindset:The New 
Psychology of Success, Carol Dweck shares years of research conducted to prove it’s not just 
talent that determines success but whether we approach a situation with the right mindset. Having 
a growth mindset has many, many benefits.
    2.________Having a growth mindset encourages you to not look at a deficit(不足额) as a 
deficit in ability but one of learning and that is one which can easily be achieved. This naturally 
has an impact on your sense of self­worth.
    Enjoy the process of learning. With a growth mindset, you look forward to acquiring new 
skills and absorbing new knowledge. You realize that everything that you learn can help you 
improve and become a better person.3.________ 
    Increase your confidence. According to Dweck and her fellow researchers “...in the growth 
framework, having clear deficits doesn’t mean you aren’t or won’t be good at something. 
It’s simply an occasion for learning. 4.________You just need to believe in improvement over 
time.”
    Don’t get confused by setbacks(挫折). When you have a growth mindset, you don’t view 
                  中国现代教育网     www.30edu.com  全国最大教师交流平台

a setback as something that sets you back.5.________Dweck shares,  “Despite setbacks—or 
even because of them—they find ways to keep themselves committed and interested.”
    A.Seek challenges.
    B.Improve your sense of self­worth.
    C.So you should never ignore the importance of learning.
    D.It can affect all areas of your life, from business to love.
    E.You view it as an opportunity to get better, and stronger.
    F.Moreover, you don’t need a full load of confidence to set about learning.
    G.If so, you’re one of the fortunate few who are blessed with a growth mindset.

    【解题导语】 本文是一篇议论文,论述了主题:成功不仅仅是靠天赋,而是靠后天

的努力和成长的心态。
    1.G 解析:根据空处后一句可知,Carol                Dweck 在她的书中分享了多年的研究来证
明:决定成功的不仅仅是天赋,而是我们是否用正确的心态来处理事情;该句中的“the 
right mindset”和 G 项中的“a growth mindset”相匹配,故   G 项正确。 
    2.B 解析:空处为第二段的主题句,根据该段尾句“This                      naturally has an impact on 
your sense of self­worth.”可知,该段主要介绍提高自我价值感的建议,故                B 项正确。
    3.C 解析:根据空处前一句可知,你意识到你所学到的所有东西都能帮助你进步,
让你成为一个更好的人,该句说明了学习的重要性,故                       C 项与此处匹配。
    4.F 解析:根据该段主题句“Increase           your confidence.”可知,该段主要介绍提高自信
心的建议,F     项中的“confidence”与此处匹配,故         F 项正确。
    5.E 解析:根据语境可知,当你有成长的心态,就不会把挫折看成阻碍,而是看作
让你变得更好、更强的机会,故              E 项正确。
                               语言运用与写作规范练
    Ⅰ 完形填空
    (2018·浙江名校协作体高三第一次联考)From             an early age, Parker always said that he 
would be an astronaut when he grew up. But no matter how much he studied and took tests, he 
was never__1__ to fly in space.__2__, he grew over the maximum age for taking the selection 
tests. In other words, he would never be able to fulfill his__3__.
    Thinking about all the time and__4__ Parker had put into trying to be an astronaut, people 
felt__5__ for him. Despite what he was told about having to__6__ his ambition, Parker continued 
training and studying,__7__ he was going to have the tests the next month.
    He__8__ as he got older, and when he was a very old man he heard that they were doing 
some very important__9__ experiments. For those experiments they needed a very__10__ 
astronaut. Parker, who walked with a__11__, was the only old man in the whole world who 
was__12__ to fly in a rocket. Therefore, Parker found himself flying in__13__, all  with the 
help of science. It was clear that the __14__ gained during those missions helped to cure one of 
the worst sicknesses for old people, and Parker was __15__ as a hero.
    Photos of the astronaut with a walking stick and no teeth__16__ all over the world, and 
became a__17__ of how you can never train or learn too much. It showed that__18__ effort 
always brings__19__ even though it may not be in the form we had first__20__.

    【解题导语】 Parker      从小立志做一名宇航员,却一直未实现自己的梦想。但他从未
                  中国现代教育网     www.30edu.com  全国最大教师交流平台

放弃希望,一如既往地进行飞行训练。终于在年老时实现了自己的愿望。

    1.A.noticed                                B.selected
    C.invited                                  D.permitted
    B 解析:根据下文中的“he grew over the maximum age for taking the selection tests”可
知,此处指他从来没有被选(selected)去太空飞行。
    2.A.Secretly                               B.Suddenly
    C.Luckily                                  D.Finally
    D 解析:最后,Parker       已经超过了选拔考试的最大年龄。finally “最终,终于”。
    3.A.dream                                  B.task
    C.need                                     D.belief
    A 解析:文章开头谈及          Parker 的梦想,因为他已经超过了选拔考试的最大年龄,所
以他永远也无法实现他的梦想(dream)。
    4.A.reputation                             B.power
    C.effort                                   D.practice
    C 解析:根据第一段中的“But           no matter how much he studied and took tests”可知,
Parker 付出了很多时间和努力(effort)。人们一想到            Parker 为成为宇航员所付出的时间和努
力就为他感到遗憾(sorry)。
    5.A.happy                                  B.sorry
    C.nervous                                  D.calm
    B 解析:参见上题解析。
    6.A.ignore                                 B.forget
    C.develop                                  D.abandon
    D 解析:尽管有人告诉          Parker,他不得不放弃(abandon)       他的目标,但他还是继续训
练和学习,好像(as if)下个月他要参加测试似的。
    7.A.so that                                B.now that
    C.as if                                    D.even though
    C 解析:参见上题解析。
    8.A.carried on                             B.took on
    C.turned off                               D.got off
    A 解析:Parker    继续(学习和训练)。carry on“继续做,坚持干”,符合语境。
    9.A.electrical                             B.physical
    C.medical                                  D.political
    C 解析:根据下文中的“during those missions helped to cure one of the worst sicknesses 
for old people”可知,Parker 得知他们在太空做医学实验。medical“医疗的”,符合语境。
electrical“用电的”;physical“物理学的”;political“政治的”。
    10.A.sick                                  B.experienced
    C.active                                   D.old
    D 解析:根据语境可知,他们需要一位年纪大的(old)                    宇航员。
    11.A.map                                   B.stick
    C.guide                                    D.candle
    B 解析:根据下文中的“Photos          of the astronaut with a walking stick”可知,当时
Parker 走路需要拐杖。a walking stick“拐杖”。
    12.A.planned                               B.trained
                  中国现代教育网     www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    C.forced                                   D.allowed
    B 解析:根据上文内容可知,Parker            参加训练就是为了能够在太空飞行。故                 B 项符
合语境。
    13.A.silence                               B.danger
    C.action                                   D.space
    D 解析:根据语境可知,此处指              Parker 参加实验后,发现自己在太空(space)飞行。
    14.A.knowledge                             B.experience
    C.money                                    D.opportunity
    A 解析:在那些任务中所获得的知识(knowledge)有助于治愈老人们最严重的疾病之
一。
    15.A.replaced                              B.educated
    C.praised                                  D.affected
    C 解析:Parker    被人们称赞(praised)为一位英雄。replace“代替”;educate“教育”
;affect“影响”。
    16.A.moved                                 B.flew
    C.spread                                   D.took
    C 解析:这位拄着拐杖且没有牙齿的宇航员的照片在全世界传播(spread)                          开来。
    17.A.symbol                                B.mark
    C.case                                     D.doubt
    A 解析:Parker    的照片成了一种象征(symbol)——你再怎么多得去学习和训练都不为
过。
    18.A.desperate                             B.persistent
    C.cautious                                 D.apparent
    B 解析:这表明坚持不懈的(persistent)          努力总会带来回报(reward)。        desperate“绝望
的”;cautious“小心的”,apparent“显而易见的”。
    19.A.award                                 B.prize
    C.result                                   D.reward
    D 解析:参见上题解析。
    20.A.expected                              B.guessed
    C.suggested                                D.proved
    A 解析:坚持不懈的努力总会带来回报,尽管它不是我们最初所期待(expected)的那
种形式。
    Ⅱ 语法填空
    Traditional Chinese wedding customs have been around for thousands of years.They may 
vary from place to place and time to time,but have been holding an important position in the 
lives of Chinese people,1.______________(cause) a far­reaching impact on the way the Chinese 
lead their lives.The traditional Chinese marriage usually 2.______________(involve) some 
necessary procedures,such as match­making,engagement,meeting the bride,and three bows. 
3.______________addition,a typical Chinese wedding nowadays goes like this—when a new 
couple is engaged,4.____________follows is a 5.____________(choose) of the date of their 
marriage.
    Most people would favor a holiday or special Chinese festival for their relatives and friends 
6.____________(attend) the   wedding.However,quite  a   few    others,especially 
7.____________in the countryside,would fix a lucky date so that their marriage would have 
                  中国现代教育网     www.30edu.com  全国最大教师交流平台

“Double Happiness”.The wedding ceremony is usually hosted 8.______________(warm) and 
the wedding ceremony very often ends with 9.____________unique banquet.Toasts are made to 
wish  the new  couple long life,everlasting love and happiness,early birth of a 
10.____________(health) baby and so on. 

    【解题导语】 本文是一篇说明文,主要介绍了中国的婚俗习惯。
    1.causing 解析:考查非谓语动词。分析句子结构可知,空处表示自然而然的结果,
主语   They 和动词  cause 之间为逻辑上的主谓关系,故用现在分词作状语。
    2.involves 解析:考查主谓一致。根据该句中的                usually 可知,此处表示经常发生的
动作,故用一般现在时;主语             The traditional Chinese marriage 为第三人称单数,故谓语动
词应用单数形式。
    3.In 解析:考查固定搭配。in addition         为固定搭配,意为“此外,除此之外”。
    4.what 解析:考查主语从句。分析该句结构可知,空处引导主语从句,且在从句
中作主语,故用       what 引导该主语从句。
    5.choice 解析:考查名词。根据空前的不定冠词                  a 可知,空处应用名词形式。
    6.to  attend 解析:考查非谓语动词。根据语境可知,空处表示目的,故用动词不定
式作目的状语。
    7.those 解析:考查代词。根据语境可知,空处指那些在农村地区的人,表示复数,
故用代词    those。
    8.warmly 解析:考查副词。空处修饰动词                hosted,故用副词形式。
    9.a 解析:考查冠词。空后的             banquet 为可数名词,表示泛指,且          unique 的发音以
辅音音素开头,故用不定冠词             a。
    10.healthy 解析:考查形容词。空处修饰后面的名词                   baby,表示“一个健康的婴儿”
,故用形容词      healthy。
    Ⅲ  应用文写作
    (2018·浙江高三“五校联考”第一次考试)假定你是李华,最近你发现有学生将共享单
车停到了校园内并且上了私锁。请你就此现象,写一份倡议书发表在校英文报上,倡议同
学们文明使用共享单车。
    内容提示:1.共享单车带给人们的便利;
    2.如何正确使用共享单车。
    注意:1.词数     80 左右;
    2.可以适当增加细节,以使行文连贯。
    参考词汇:共享单车 shared bikes
    ________________________________________________________________________
    ________________________________________________________________________
    ________________________________________________________________________
    ________________________________________________________________________
    ________________________________________________________________________
One possible version:
My dear fellow students,
    Recently I’ve noticed shared bikes, such as Mobike and Ofo, parked in our campus, and 
even private locks are put on them. Shared bikes bring people great convenience as they provide 
an effective solution to the “last mile” problem. Hence, shared bikes should be left in public for 
next users. It is morally wrong that we take possession of one for our own selfish interest. I 
                  中国现代教育网     www.30edu.com  全国最大教师交流平台

advocate raising our awareness of using shared bikes reasonably so that everyone can benefit from 
this service. 
                                                                        Li Hua
    Ⅳ  读后续写
    阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。
    Missus__Sommers one day found herself the unexpected owner of fifteen dollars. It seemed 
to her a very large amount of money. For a day or two, she walked around in a dreamy state as she 
thought about her choices. Her daughter Janie was wearing worn shoes and needed new ones. She 
would buy cloth for new shirts for the boys.
     Her daughter Mag should have another dress. And still there would be enough left for new 
stockings(长袜) for her children.
     On the day she planned to go shopping with the money, she had eaten a light meal—no! 
Between getting the children fed and the house cleaned, and preparing herself to go shopping, she 
had forgotten to eat at all!
     When she arrived at the large department store. She spotted a pile of silk stockings at the 
entrance. A sign nearby announced that they had been reduced in price. A young girl behind the 
counter asked her if she wished to examine the silky leg coverings.  She smiled and started to 
feel the soft,__costly items. Missus Sommers picked up a black pair and looked at them closely. 
She loved them. She looked up at the shop girl and asked,  “Well, I will buy this pair.”
     Missus Sommers changed her cotton stockings for the new silk ones in a rest room. How 
good was the touch of the silk on her skin! Then she put her shoes back on and put her old 
stockings into her bag. Next, she went to the shoe department, where she tried on a pair of new 
boots. Her feet and ankles(脚踝) looked lovely. She could not believe that they were a part of 
herself.
     注意:1.所续写短文的词数应为            150 左右;
    2.应使用    5 个以上短文中标有下划线的关键词语;
    3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;
    4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。
Paragraph 1:
    After buying a pair of new boots, she walked into the clothes department._____________
    ________________________________________________________________________
Paragraph 2:
    It was time she had to go back home._________________________________________
    ________________________________________________________________________
    ________________________________________________________________________
One possible version:
Paragraph 1:
    After buying a pair of new boots, she walked into the clothes department. She walked around 
excitedly and saw many fancy dresses neatly displayed. Never had she stepped into such a 
beautiful  department  before. Luckily, she could still afford a dress with the remaining money. 
She tried it on, admiring herself in the mirror. It matched perfectly with the costly silk stockings 
and new boots.   “Is this elegant lady Missus__Sommers?”  she murmured. Meanwhile, she 
couldn’t help thinking that if she had had enough money, she could have bought whatever she 
wanted.
                  中国现代教育网     www.30edu.com  全国最大教师交流平台

Paragraph 2:
    It was time she had to go back home. She walked out of the clothes department and the cold 
blowing wind made her awake all at once. She suddenly realized she had used up all the fifteen 
dollars! She had no money left for Janie’s shoes, Mag’s dress, and her sons’ shirts. The more 
she thought about her children, the more regretful she became. She fell as if having had a dream. It 
was time she woke up and faced the reality. She turned around and headed for the department 
store, hoping to get all her money back.
10积分下载