网校教育资源平台

英语词汇突破 词形转换类单句语法填空选修六

评价文档:
文档评论: 0

相关文档推荐

2018-2019版英语新学案同步人教必修三全国通用版课件:Unit 1 - Unit 5
免费
高考英语(外研版)一轮复习课件+知能演练 第一部分 基础考点聚焦 必修8 (12份打包)
免费
高考英语(外研版)一轮复习课件+知能演练 第一部分 基础考点聚焦 必修7 (12份打包)
免费
高考英语(外研版)一轮复习课件+知能演练 第一部分 基础考点聚焦 必修6 (12份打包)
免费
高考英语(外研版)一轮复习课件+知能演练 第一部分 基础考点聚焦 必修5 (12份打包)
免费
高考英语(外研版)一轮复习课件+知能演练 第一部分 基础考点聚焦 必修4(12份打包)
免费
高考英语(外研版)一轮复习课件+知能演练 第一部分 基础考点聚焦 必修3 (12份打包)
免费
高考英语(外研版)一轮复习课件+知能演练 第一部分 基础考点聚焦 必修2 (12份打包)
免费
高考英语(外研版)一轮复习课件+知能演练 第一部分 基础考点聚焦 必修1 (12份打包)
免费
2019届高考英语(外研版)一轮复习课件+随堂训练 第二部分语法专项突破 1-10讲 (20份打包)
免费
2018-2019版英语新导学同步(课件+讲义+精选试题+听力)必修5北师大通用版:Unit 15
免费
2018-2019北师大通用版 英语新导学同步(课件+讲义+精选试题+听力)必修5:Unit 14
免费
2018-2019版英语北师大版必修5同步导学笔记(实用课件+精致讲义+精选试题):Unit 13
免费
【全国百强校】辽宁省庄河市高级中学外研版高中英语必修五 学案
免费
【全国百强校】辽宁省庄河市高级中学外研版高一英语必修四 学案
免费
【全国百强校】辽宁省庄河市高级中学外研版高中英语选修六 学案(无答案)
免费
高中英语24个英语话题——高中基础篇
免费
高中英语24个英语话题——高中英语课本巩固篇
免费
高中英语24个英语话题——高中提高篇(21个话题)
免费
2019版高考英语课件天津专版:分专题
免费

高中英语审核员

中国现代教育网
分享到:
0积分 下载
                  中国现代教育网 www.30edu.com  全国最大教师交流平台

             英语词汇突破 词形转换类单句语法填空

                            人教 选修六各单元

                               Unit 1 Art
    Ⅰ.单句填空
    1. Nobody believed his________(predict) then but later it turned out to be true.
    答案: prediction
    2.The rain was very heavy and________(consequent) the   land was flooded.
    答案: consequently
    3.Please take all your personal ________(possess) with   you when leaving the bus.
    答案: possessions
    4.There will be an________(exhibit) of the development   of automobile industry in our 
city next week.
    答案: exhibition
    5.None  of the explanations were ________(believe) enough   to explain the difference 
between boys and girls.
    答案: believable
    6.The life of a politician isn’t ________(appeal) for me.
    答案: appealing
    7.The  history student hoped to compare the________(civilize) of ancient China and 
Japanese.
    答案: civilization
    8.In considering people for jobs,we give________(prefer) to those with some experience.
    答案: preference
                             Unit 2 Poems

    Ⅰ.单句填空
    1.After years of united efforts,the children of migrant workers can________(eventual) 
take the college entrance exam in Fujian Province from 2014 on.
    答案: eventually
    2.It’s wrong________(tease) a person because he can’t   speak properly.
    答案: to tease
                  中国现代教育网 www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    3.The exhibition________(sponsor) by the Society of    Culture.
    答案: was sponsored
    4.We had ________(bare) enough money to last through    the weekend so we had to ask 
for help.
    答案: barely
    5.You have now completed the definition of your________(transform).
    答案: transformation
    6.His  bright clothes were hardly ________for such a solemn occasion while she was 
dressed_________.(appropriate)
    答案: appropriate;appropriately
    7.In  order to bring advanced theories from foreign countries;he decided to be 
a________and  has__________hundreds of  books  from  English into  Chinese so 
far.His________of some great works is popular among teachers.(translation)
    答案: translator;translated;translation
    8.—How did the film you saw yesterday?
    —Oh,it  had a happy ________.The boy killed the monster and saved all his family in 
the________.(endless)
    答案: ending;end
                         Unit 3 A healthy life
    Ⅰ.单句填空
    1.________(disappoint) at failing in the math exam,John wouldn’t like to talk about it to 
his parents.
    答案: Disappointed
    2.A  great many teenagers became________(addict) playing computer games,wasting 
their precious time.
    答案: addicted 
    3.Do some relaxation exercises every time you feel________(stress).
    答案: stressed
    4.The court has yet to pass________(judge) in this case.
    答案: judgement
    5.It’s________(legal) to carry guns in our country.
    答案: illegal
    6.The boy was almost________(breath) when he stopped running.
    答案: breathless
                  中国现代教育网 www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    7.The   government  of  the  people,by   the people  and  for  the  people 
must________________ (strengthen).
    答案: be strengthened
    8.They were accused of their________(abuse) power to keep prices artificially high.
    答案: abusing
                       Unit 4 Global warming
    Ⅰ.单句填空
    1.—Why did you say that yesterday?
    —It was just ________ casual remark.I didn’t mean anything by it.
    答案: a
    2.In his absence,I would like to thank all those who are concerned about him________ 
my brother’s behalf.
    答案: on
    3.When________(ask)  to compare the education system of China and Britain,the 
professor gave no answer.
    答案: asked
    4.The  winning numbers are________(random) selected by computer,and therefore it is 
fair and just.
    答案: randomly
    5.The city is looking into ways to reduce air________(pollute).
    答案: pollution
    6.He made many great________(contribute) to the success of the project.
    答案: contributions
    7.Having   lived in  Paris for 35  years,he  experienced many   social and 
cultural________(phenomenon) of France.
    答案: phenomena
    8.There is a growing________(tend) for people to work at home instead of in the office.
    答案: tendency
    9.In________(consequent) of your bad work I am forced to dismiss you.
    答案: consequence
    10.The organization has been in________(exist) for 25 years.
    答案: existence
                    Unit 5 The power of nature
    Ⅰ.单句填空
                  中国现代教育网 www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    1.There are________(diversity) approaches to English teaching.But not all of them are 
equally efficient for our Chinese students.
    答案: diverse
    2.Last Monday,I was asked to give the new students a test________________(evaluate) 
their English level.
    答案: to evaluate
    3.Nowadays food safety is a big problem and nobody can guarantee all foods are secure to 
us,but food produced in the normal companies is________(relative) better.
    答案: relatively
    4.In the botanical garden we can find a________(vary) of plants that range from tall trees 
to small flowers.
    答案: variety
    5.They loaded themselves up with food,medical supplies and oxygen________(equip).
    答案: equipment
    6.The trial,in his opinion,was________(absolute) fair.
    答案: absolutely
    7.She sang to the music with her hand________(wave) gently.
    答案: waving
    8.I felt________(comfortable) in my stomach because I ate too much.
    答案: uncomfortable
    9.Tom  made a big________in his business,but________,he went bankrupt because of 
his careless investment.(unfortunate)
    答案: fortune;unfortunately
    10.Tom was badly hurt and still ________ after the accident,but his wife was conscious 
and was smiling to us________.(conscious)
    答案: unconscious;consciously
0积分下载