网校教育资源平台

人教版kook7 unit 1living well exercise 2

评价文档:
文档评论: 0

高中英语审核员

中国现代教育网
分享到:
0积分 下载
               中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

     Section Ⅲ Learning about Language & Using 
                            Language
                          课时训练Ⅲ
                             基础夯实

Ⅰ.单词拼写
1.The dog has been her constant        (同伴)during the past ten years. 
答案:companion

2.We’re working with a team of         (建筑师)on the plan    s for the 
new building. 
答案:architects
3.She managed to find a job immediately after         (毕业). 
答案:gra   duation
4.Betsy earned a teaching         (证书) from the university. 
答案:certificate
5.Factories were spreading        (向外)from the old heart of the town. 
答案:outwards
6.The system has been designed to give the user quick and easy       (通路) 
to the required information. 
答案:access

7.It’s very      (方便的)having a light above your desk. 


答案:handy[来源:学§科§网 Z§X§X§K]
8.They bought an old schoolhouse to live in and built a workshop in the        
(地下室). 
答案:basement
9.There is a fire      (出口)on each floor of the building. 
答案:exit
10.The wind dropped,so we had to      (划) the boat back home. 
答案:row
               中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台


Ⅱ.用适当的介词填空
1.Was there anything      particular that you wanted to talk about? 
答案:in
2.Police have not yet explained how the men gained entrance      the gallery. 
答案:to
3.Ernest Brown lives about a dozen blocks      where the accident happened. 
答案:from


4.These seats are reserved      the elderly and women with babies. [来源:学。科。网]
答案:for
5.This will enable the audience to sit      comfort while they are watching the 
shows. 
答案:in
6.He died      dignity. 
答案:with
7.Congratulations      your new job,Jenny. 
答案:on
8.He was of great assistance      me in researches for my books. 
答案:to

Ⅲ.完成句子
1.He has decided             (学习法国文学). 
答案:to study French literature
2.Chios is said to                  (把奴隶制带到了希腊). 
答案:have introduced slavery into Greece
3.He                  (从公司辞职是为了担任) a more 
challenging job. 
答案:resigned from the company to take 

4.It’s evident that                     (政治从未引起
他的兴趣). 
答案:politics have never interested him
5.To call on people                (废除这项风俗),they turn to 
the local TV station for help. 
                中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台


 答案:to abolish the custom
 6.         (不要紧),I’ve dialed the number so many times that I know it          
 (记住). 
 答案:Never mind;by heart

 Ⅳ.翻译句子
 1.由于这个岛只有乘船才能到达,所以我们放弃了我们的计划。(accessible)
                                                                      
                                                                      
 答案:As the island is only accessible by boat,we gave up our plan.
 2.我想祝他在新的工作中一切顺利!(all the best)
                                                                      
                                                                      
 答案:I’d just like to wish him all the best in his new job!
 3.我希望在会上能碰到我的老朋友。(meet with)
                                                                      
                                                                      
 答案:I hope I can meet with my old friend(s) at the meeting.
 4.他建议我们为假期带足食物。(adequate)
                                                                      
                                                                      
 答案:He suggested that we take adequate food for the holiday.

                              能力提升

 Ⅴ.七选五
     People around the world used their computers to buy goods,communicate with 
 others,listen to music,see pictures and learn about different places and ideas.In 
2006,more people around the world used new ways to communicate and connect with 

each other through the Internet.[来源:Z_xx_k.Com]
      1  Blog is a short way of saying web log.Through these personal 
 websites,people can share their experiences,ideas and opinions with anyone on the 
Internet.People of all ages have their own blogs.For young people,they are a way to 
 show their writings and other forms of self-expression. 
      2  These sites include “MySpace”,used mainly by teenagers  and young 
 adults.MySpace is an online community that lets people share messages and pictures 
with an increasing number of friends. 3  
     YouTube is another Internet site that became more popular this year.This website 
lets anyone create,share and watch short videos.People can watch almost anything on 
YouTube:news,sports and entertainment events. 4 These include videos of people 
                中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台


 singing or dancing,or animals doing funny things.Three young men created YouTube 
almost two years ago as a personal video sharing service.They recently sold it to 
Google for more than one and one half billion doll ars. 
     Games and entertainment also became a larger part of the Internet this year.One 
 Internet social site is called Second Life. 5 They get married,build homes,operate 
 businesses,buy and sell goods,work,play and attend school. 
 A.It is an online world in which computer users create a new self and live a different 
 life.
 B.The blog is one form of communication that enjoys growing popularity.
 C.People all around the world use blogs to express themselves.
 D.There are music videos,and videos made by people in their own homes.
 E.Many websites offe r free services to create personal web pages and fill them with 
writing site on the web.

 F.It is the most popular social networking site on the web.[来源:Z*xx*k.Com]
 G.It is an online world in which computer users can listen to music.
 答案:1~5    BEFDA

 Ⅵ.完形填空
                导学号 53070003
     My kids a nd I were heading into the supermarket over the weekend.On the 
way,we spotted a man holding a piece of paper that said,“ 1 my job.Family to 
 Feed.” 
     At this store,a  2  like this is not normal.My 10-year-old noticed him and 
 made a  3  on how bad it must be to have to stand  4  in the cold wind. 
     In the store,I asked each of my kids to  5 something they thought our 
 “friend”there would  6 .They got apples,a sandwich and a bottle of juice.Then my 
 17-year-old suggested giving him a  7 .I thought about it.We were  8 on cash 
 ourselves,but...well,sometimes 9 from our need instead of our abundance is  10  
 what we need to do!All th e kids  11 something they could do away with for the 
 week. 
     When we handed him the bag of  12 ,he lit up and thanke d us with  13  
 eyes.When I handed him the gift card,saying he could use it for  14 his family 
 might need,he burst into tears. 
     This has been a wonderful  15  for our fami ly.For days the kids have been 
 looking for others we can  16 !Things would have played out so  17 if I had 

 simply said,“No,we really don’t have  18 to give more.”Stepping out not only 
 helped a brother in  19 ,it also gave my kids the  20 taste of helping 

 others.It’ll go a long way with them. 
 1.A.Lost   B.Changed   C.Quit   D.Finished
 解析:根据后面的“Family to Feed.”可以推断出,这位男子失业了,同时还需要抚
 养家人,所以他上街乞讨。
               中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台


答案:A
2.A.condition B.place   C.sight  D.show
解析:作者在此处想要说明的是,上文描述的男子乞讨的情景并不常见。sight                              在
此处意为“景象,情景”,符合语          境。condition“条件,环境”;place“地方”;show“展览,
表演”。
答案:C
3.A.suggestion B.comment
C.decision   D.call
解析:make a comment on sth.是固定搭配,意为“评论某事”。作者              10 岁的孩子注
意到了那名乞讨的男子并进行了评论。
答案:B


4.A.outside  B.proudly  C.by     D.angrily[来源:学科网]
解析:根据前面的“how bad”以及后面的“in the cold wind”可知,这名男子是站在
外面进行乞讨的。
答案:A 
5.A.draw     B.say      C.arrange D.pick
解析:进入商店后,作者要求每个孩子挑选他们觉得我们的这位“朋友”最可能重
视的东西。pick    在此处意为“选择,挑选”。
答案:D
6.A.order    B.supply
C.appreciate D.discover
解析:appreciate 在此处意为“重视,欢迎”,符合语境。order“订购”;supply“提供,供
应”;discover“发现”。
答案:C
7.A.dollar   B.job
C.hot meal   D.gift card
解析:根据下文的“When I handed him the gift card”可知,此处作者        17 岁的孩子
建议送给乞讨的男子一张代金卡。
答案:D
8.A.easy     B.low      C.soft   D.loose
               中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台


解析:low   在此处是形容词,意为“少的,缺少(钱)的”,说明作者一家也不富裕,经济
也很拮据。
答案:B
9.A.giving   B.saving   C.spending        D.begging
解析:根据下文内容可知,作者的儿子想把这张代金卡送给那位乞讨的男子,虽然
他们也不富裕,但是作者还是同意了。
答案:A
10.A.yet     B.even     C.still  D.just
解析:just  在此处意为“恰好”。作者认为在自己不富有的情况下为他人提供帮
助恰好是我们需要做的事情。
答案:D
11.A.declared B.shared
C.ignored    D.expected
解析:作者的孩子们非常支持             17 岁的哥哥(或姐姐)的做法,他们纷纷宣布取消自
己在这一周要买的东西,为的是把代金卡送给乞讨的男子。
答案:A
12.A.toys    B.medicine C.food   D.clothes
解析:上文提到作者一家在商店主要购买了一些食物,所以此处指的是我们把那
袋子食物递到了乞讨男子的手中。
答案:C
13.A.sleepy  B.watery   C.curious D.sharp
解析:当作者一家把那袋子食物递给乞讨的男子时,他非常高兴,眼含热泪感谢我
们。watery 意为“湿润的,水汪汪的”。
答案:B
14.A.whoever B.whatever
C.whichever  D.whenever
解析:作者把代金卡也送给了那名男子,并告诉他可以用来购买家人可能需要的
任何东西。
答案:B
15.A.experience B.example
               中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台


C.message    D.adventure
解析:根据下文内容可知,帮助乞讨男子的事情对于作者一家来说一直是一次美
好的经历。
答案:A
16.A.rely  on B.respect
C.learn from D.help
解析:因为上文讲述的是帮助他人的经历,所以此处表示作者的孩子们一连好几
天到处寻找我们能够帮助的人。
答案:D
17.A.suddenly B.vividly
C.differently D.perfectly
解析:此处使用了虚拟语气,表示作者的假想:如果自己当初不同意帮助乞讨的
男子,情况会完全不同。
答案:C
18.A.time    B.power    C.patience D.money
解析:根据常理可知,帮助乞讨的人主要需要付出金钱,而不是时间、能力或耐心,所
以此处应选     money。
答案:D
19.A.fear    B.love     C.need   D.memory
解析:in need  是固定短语,意为“需要帮助的”。作者一家帮助了一位需要帮助的
人。
答案:C
20.A.strong  B.sweet    C.strange D.simple
解析:根据常理可知,帮助他人会给人带来甜蜜的滋味和快乐的感受,所以此处应
选 sweet。
答案:B
0积分下载