网校教育资源平台

英语词汇突破 词形转换类单句语法填空必修四

评价文档:
文档评论: 0

相关文档推荐

2018-2019版英语新学案同步人教必修三全国通用版课件:Unit 1 - Unit 5
免费
高考英语(外研版)一轮复习课件+知能演练 第一部分 基础考点聚焦 必修8 (12份打包)
免费
高考英语(外研版)一轮复习课件+知能演练 第一部分 基础考点聚焦 必修7 (12份打包)
免费
高考英语(外研版)一轮复习课件+知能演练 第一部分 基础考点聚焦 必修6 (12份打包)
免费
高考英语(外研版)一轮复习课件+知能演练 第一部分 基础考点聚焦 必修5 (12份打包)
免费
高考英语(外研版)一轮复习课件+知能演练 第一部分 基础考点聚焦 必修4(12份打包)
免费
高考英语(外研版)一轮复习课件+知能演练 第一部分 基础考点聚焦 必修3 (12份打包)
免费
高考英语(外研版)一轮复习课件+知能演练 第一部分 基础考点聚焦 必修2 (12份打包)
免费
高考英语(外研版)一轮复习课件+知能演练 第一部分 基础考点聚焦 必修1 (12份打包)
免费
2019届高考英语(外研版)一轮复习课件+随堂训练 第二部分语法专项突破 1-10讲 (20份打包)
免费
2018-2019版英语新导学同步(课件+讲义+精选试题+听力)必修5北师大通用版:Unit 15
免费
2018-2019北师大通用版 英语新导学同步(课件+讲义+精选试题+听力)必修5:Unit 14
免费
2018-2019版英语北师大版必修5同步导学笔记(实用课件+精致讲义+精选试题):Unit 13
免费
【全国百强校】辽宁省庄河市高级中学外研版高中英语必修五 学案
免费
【全国百强校】辽宁省庄河市高级中学外研版高一英语必修四 学案
免费
【全国百强校】辽宁省庄河市高级中学外研版高中英语选修六 学案(无答案)
免费
高中英语24个英语话题——高中基础篇
免费
高中英语24个英语话题——高中英语课本巩固篇
免费
高中英语24个英语话题——高中提高篇(21个话题)
免费
2019版高考英语课件天津专版:分专题
免费

高中英语审核员

中国现代教育网
分享到:
0积分 下载
             中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

         英语词汇突破           词形转换类单句语法填空

                     人教    必修四各单元

                  Unit 1  Women of achievement
    Ⅰ.单句填空
    1.Last night Bruce was observed________(leave) the building 
with two young men and take a taxi away.
    答案: to leave
    2.Premier Li Keqiang________(deliver) the government work 
report at the Great Hall of the People in Beijing yesterday.
    答案: delivered
    3.Sometimes they went hunting just for fun 
and________(entertain).
    答案: entertainment
    4.There are many________(special) in this field who you can turn 
to for help.
    答案: specialists
    5.He got a great deal of factual information________(support) his 
argument.
    答案: to support
    6.He________his goal in the end and became a man of 
great________.(achieve)
    答案: achieved;achievement
    7.Many people kept________in and the room became 
very________.(crowd)
    答案: crowding;crowded
             中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    8.His strange________made us puzzled and we didn’t know why 
he should have________like that.(behave)
    答案: behaviour;behaved
    9.As a good________,she was good at________parties.So there 
was no doubt that the party________well________.(organize)
    答案: organizer;organizing;was;organized
    10.To their disappointment,Dr Wang gave a speech about the 
economy without even a passing________(refer) to the problem of 
unemployment.
    答案: reference
               Unit 2     Working the land

    Ⅰ.单句填空
     1.In some poor African areas,many children died 
of________(hungry) every year.
    答案: hunger
    2.Farmers in China used to live a hard life and were 
always________(disturb) by hunger.
    答案: disturbed
    3.For decades,they________(struggle) to search for     ways 
to increase rice harvests,but without success.
    答案: struggled
    4.We were told to keep all our sports________(equip) in    the 
lockers downstairs.
    答案: equipment
    5.The people there enjoy complete________(free) of     speech.
    答案: freedom
             中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    6.Like many________(discover),atomic power can be    used 
for good or evil.
    答案: discoveries
    7.He returned from Paris and found his office was under someone 
else’s________(occupy).
    答案: occupation
    8.________(confuse) by the question,the boy turned to   his 
teacher for further explanation.
    答案: Confused
    9.He tried________(reduce)  the family’s expenses  by 10%.
    答案: to reduce
    10.I regretted ________(comment) on his article like that.He must 
be angry with my words.
    答案: commenting
         Unit 3     A taste of English humour

    Ⅰ.单句填空
    1.We felt________(astonish) at the news that he won the first prize 
in the math competition.
    答案: astonished
    2.You people enjoy watching all kinds of TV programs 
for________(entertain).
    答案: entertainment
    3.I’ve been writing this report________(occasion) for the last two 
weeks,but it has to be handed in tomorrow.
    答案: occasionally
             中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    4.According to my own understanding,a good teacher is also a 
good________(perform) in class.
    答案: performer
    5.I________________(convince) that he can finish the difficult 
task on time.
    答案: am convinced
    6.Although he is________(home),he feels his situation is not 
hopeless.
    答案: homeless
    7.His experiment ended in________(fail),which surprised us all.
    答案: failure
    8.I am________(fortune) in having such outstanding parents.
    答案: fortunate
    9.Tom is jobless,penniless and he feels________(hope).
    答案: hopeless
    10.His hometown is in a________(mountain) area,which is 
surrounded by a lot of mountains.
    答案: mountainous
                 Unit 4     Body language

    Ⅰ.单句填空
    1.My________(majority) subject is Business Administration and 
my minor subject is English.
    答案: major
    2.________(spend) time at Beijing Normal University,I’m very 
impressed with the quality of the teachers and students.
    答案: Having spent
             中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    3.Parents,of course,will do everything they 
could________________(defend) their children from harm.
    答案: to defend
    4.The town walls were built as a________(defend) against enemy 
attacks.
    答案: defence
    5.There must have been some________(understand).I didn’t 
order all these books.
    答案: misunderstanding
    6.This book will help you with both________(speak) and written 
English.
    答案: spoken
    7.She was someone who________(true) understood children.
    答案: truly
    8.The police knew all about his________(associate) with 
organized crime.
    答案: association
    9.He was instructed not to make any________(state) to the press 
about the incident.
    答案: statements
                  Unit 5     Theme parks

    Ⅰ.单句填空
    1.Only by improving education and high science technology can a 
country become an________(advance) one.
    答案: advanced
    2.—What do you know about Bill Gates?
             中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    —As far as I know,when he was a child,he showed 
a________(various) of interests in everything around him.
    答案: variety
    3.Three years ago,a society was set up________ (preserve) the 
endangered animal and plant life from dying out in this area.
    答案: to preserve
    4.She has succeeded in gaining ________(admit) to the 
university,which the whole family are pleased with.
    答案: admission
    5.This room is twice the________(long) of the kitchen.
    答案: length
    6.She could not hide her________(amuse) at the way he was 
dancing.
    答案: amusement
    7.I like John but I don’t find him_________(attract) physically.
    答案: attractive
    8.Everyone should pay attention to________(preserve) their 
eyesight.
    答案: preserving
0积分下载