网校教育资源平台

2019年高考英语(课标版)二轮复习专题突破课件:专题一 阅读理解 考点1 细节理解

评价文档:
文档评论: 0

相关文档推荐

2019年高考英语(课标版)二轮复习 模拟组合练 (共10份打包)
免费
2018届三轮复习 短文改错典题10篇训练之二 学案(7页word版)
免费
2018届三轮复习 短文改错典题10篇训练之一 学案(7页word版)
免费
2018届三轮复习 短文改错典题10篇训练之三 学案(8页word版)
免费
2018届三轮复习 短文改错典题10篇训练之四学案(8页word版)
免费
2019届英语一轮复习增分强化训练 (8份打包)
免费
2019届二轮复习语法考点讲练学案 (8份打包)
免费
2019版高考英语二轮专题总复习 能力题专题
免费
2019年高考英语二轮复习课件拼博30天 (30份打包)
免费
2018-2019学年高中英语 外研版选修7 Module1_6测评(含解析)(打包6套)
免费
2019高考英语阅读理解课件专项练习(打包8套)
免费
2019高考英语一轮复习完形填空语法填空练习(打包11套)(含解析)
免费
2019高考英语一轮完形填空语法填空优练题(含解析)(打包9套)
免费
2019高考英语一轮复习阅读理解选练(含解析)(打包12套)
免费
2019高考英语(九月)题型整合练(含解析)(打包11套)
免费
2019年高考英语阅读理解一轮练(含解析)(打包11套)
免费
2019高考英语作文训练书信(含范文)(打包11套)
免费
2019年高考英语一轮复习完形填空和语法填空选练(打包12套)(含解析)
免费
2019高考英语重难增分篇第1_7讲课件讲与练(打包14套)新人教版
免费
2019高考英语词汇练习(含解析)(打包30套)
免费

高中英语审核员

中国现代教育网
分享到:
0积分 下载
                                                  高考导航
                                                  命题方式
                                                  技法点拨
                                                  跟踪集训


                                                  栏目索引


                                    高考导航


专题一  阅读理解
 考点1  细节理解
              高考导航
              命题方式
              技法点拨
              跟踪集训


  高考导航        栏目索引


高考导航
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       命题方式   栏目索引

                  考点1 细节理解

                                      高考导航
1.Who/What/Where/When/Why/How/Which/...?
2.What was the reason for...? 
3.At which place can...? 
4.All the statements are true except      .
5.In the passage, the author states that      . 
6.What’s the right order of the events related to...?
7.By the first sentence of the passage, the author means that      .
                                                                             高考导航
                                                                             命题方式
                                                                             技法点拨
                                                                             跟踪集训


                                                                技法点拨         栏目索引

 

1.直接信息题——题干定位法                                                 高考导航
 
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                      技法点拨    栏目索引

典例1    (2018课标全国Ⅰ,A片段)
        Washington Capital Sites at Night Bicycle Tour
Duration:3 hours(7 miles)             高考导航
     Join a small group bike tour for an evening of exploration in the 
heart of Washington, D.C. Get up close to the monuments and 
memorials as you bike the sites of Capitol Hill and the National 
Mall. Frequent stops are made for photo taking as your guide offers 
unique facts and history. Tour includes bike, helmet, and bottled wa-
ter. All riders are equipped with reflective vests and safety lights.
  
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                      技法点拨    栏目索引

23.Which of the following does the bicycle tour at night pro-
vide? 
                                      高考导航
A.City maps.      B.Cameras.
C.Meals.          D.Safety lights.

思路点拨 根据题目中的“bicycle tour”直接定位到所给段
落。要抓住“All riders are equipped with reflective vests and safe-
ty lights.”这处关键信息。

答案    D
                                                                             高考导航
                                                                             命题方式
                                                                             技法点拨
                                                                             跟踪集训


                                                                技法点拨         栏目索引

2.间接信息题——断章取义法

                                                               高考导航

  
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                      技法点拨    栏目索引

典例2    (2018课标全国Ⅲ,A片段)
Welcome to Holker Hall & Gardens
                                      高考导航
Winter Market 8th November
This is an event for all the family. Wander among a variety of shops 
selling gifts while enjoying a live music show and nice street enter-
tainment.
23.Which event will you go to if you want to see a live music show?
A.Producers' Market.  B.Holker Garden Festival.
C.National Garden Day.   D.Winter Market.
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                      技法点拨    栏目索引

思路点拨 细节理解题。根据题干中的see a live music show直
接定位到文章Winter Market部分中的enjoying a live music show,
                                      高考导航
故选D项。

答案    D
                                                                             高考导航
                                                                             命题方式
                                                                             技法点拨
                                                                             跟踪集训


                                                                技法点拨         栏目索引

3.事件排序题——首尾排除法


                                                               高考导航

  
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                      技法点拨    栏目索引

典例3    
     A schoolgirl saved her father’s life by kicking him in the chest after 
                                      高考导航
he suffered a serious allergic(过敏的)reaction which stopped his 
heart.
     Izzy,nine,restarted father Colm’s heart by stamping(踩)on his chest 
after he fell down at home and stopped breathing.
     Izzy’s mother,Debbie,immediately called 999 but Izzy knew doc-
tors would never arrive in time to save her father,so decided to use 
CPR.
     However,she quickly discovered her arms weren't strong enough,so
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                      技法点拨    栏目索引

 she stamped on her father's chest instead.
     Debbie then took over with some more conventional chest compres-
                                      高考导航
sions(按压)until the ambulance arrived.
     Izzy,who has been given a bravery award by her school,said:“I just
 kicked him really hard.My mum taught me CPR but I knew I wasn't 
strong enough to use hands.I was quite scared.The doctor said I 
might as well be a doctor or a nurse.My mum said that Dad was go-
ing to hospital with a big footprint on his chest.”
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                      技法点拨    栏目索引

40.What's the right order of the events?
①Izzy kicked Colm.
                                      高考导航
②Debbie called 999.
③Izzy learned CPR.
④Colm's heart stopped.
A.③①②④            B.④②③①
C.③④②①            D.④③①②
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                      技法点拨    栏目索引

思路点拨 根据第六段中的“My mum taught me CPR”可知
Izzy能实施急救是因为她母亲以前教过她急救措施,故③的动作
                                      高考导航
是最早的,首先排除B、D两项;再根据第二段中的“stopped 
breathing”,第三段中的“called 999...so decided to use CPR”和
第四段中的“she stamped on her father's chest”可知接下来的顺序是
④②①。

答案    C
                                                                             高考导航
                                                                             命题方式
                                                                             技法点拨
                                                                             跟踪集训


                                                                技法点拨         栏目索引

4.数字计算题——查读分析法

                                                               高考导航

  
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                      技法点拨    栏目索引

典例4    (2018江苏,A片段)
The Metropolitan Museum of Art
                                      高考导航
Admission
$25.00 recommended for adults, $12.00 recommended for students, 
includes the Main Building and The Cloisters(回廊)on the same 
day;free for children under 12 with an adult.
56.How much may they pay if an 11-year-old girl and her working 
parents visit the museum?
A.$12.  B.$37.  C.$50.  D.$62.
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                      技法点拨    栏目索引

思路点拨 根据文中Admission部分中的$25.00 recommended for
 adults(成年人每人25美元)和free for children under 12 with an 
                                      高考导航
adult(一位成年人带一个12岁以下的孩子,孩子免费)可知,这家人
共支付:$25+$25+$0=$50。

答案    C
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

                      巩固技能练

Passage 1(2018广东佛山高三教学质检二,A)          高考导航
      The Five Best Countries To Move To For Retirement
     Retiring in a different country is becoming popular. Below are five 
of the best countries to seek retirement.
Costa Rica
     Mild climate, breathtaking landscapes and beaches draw retirees(退
休人员)to Costa Rica. The country readily welcomes immigrants 
and offers a simple residency process. With a monthly income of at 
least $ 1,000 per month from Social Security or a similar source, 
people enjoy a high standard of living at a much lower cost than in 
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

the U. S.
Malaysia
                                      高考导航
     Retirees who choose to make Malaysia home will appreciate its rich 
culture and attractive scenery. Moreover, the country offers modern 
facilities at modest prices. Immigrants enjoy convenience and com-
fort in their daily life. You will find low-cost rental units, delicious 
street food, and various shopping malls.
Mexico
     Because it’s close to the U.S., Mexico draws more than a million 
American retirees to its borders. Increasing immigrant communities 
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

enjoy the seaside living and conversations with friendly English 
speaking locals. Plus, legal residents over the age of 60 receive air-
                                      高考导航
line, grocery, and restaurant discounts.
Panama
     The gentle ocean wind takes the heat out of hot year-round tempera-
tures, which has been the chief attraction to foreign retirees. Beauti-
ful beaches and a booming economy also attract retirees to Panama. 
An income of $2,000 per month covers modest living costs. Fur-
thermore, the country offers discounts to retirees with a special visa.
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

Ecuador
     Lazy coastal towns, sun-shining hot spots, and nature-filled views 
                                      高考导航
wait for immigrants seeking a carefree lifestyle. Public transporta-
tion costs in Ecuador make owning a vehicle unnecessary. A bus 
ride only costs 25 cents and taxi rides will run about $3.
1.What do Costa Rica and Malaysia have in common?
A.Convenient shopping.
B.Relatively low living costs.
C.Various cultural activities.
D.Simple immigration procedures.
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

2.Which country's location specially attracts retirees from the U.S.?
A.Malaysia’s.  B.Mexico’s.
                                      高考导航
C.Panama’s.  D.Ecuador’s.
3.What is the main reason for retirees to choose Panama?
A.Beautiful beaches.
B.A booming economy.
C.A pleasant climate.
D.Discounts for retirees.
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

答案    
[语篇解读] 本文介绍了退休人员最想去的五个国家。

1.B 推理判断题。根据Costa Rica中的“people enjoy a high 高考导航
standard of living at a much lower cost than in the U. S.”和 
Malaysia中的“You will find low-cost rental units, delicious street 
food, and various shopping malls.”可知,Costa Rica和Malaysia的
共同点是“生活费用相对较低”。故选B项。
2.B 细节理解题。根据Mexico中的“Because it’s close to the U.
S., Mexico draws more than a million American retirees to its bor-
ders.”可知,墨西哥特别吸引来自美国的退休人员。故选B项。
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

3.C 细节理解题。根据Panama中的“The gentle ocean wind 
takes the heat out of hot year-round temperatures, which has been 
                                      高考导航
the chief attraction to foreign retirees.”可知,令人愉悦的气候是吸
引退休人员的主要原因。故选C项。
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

Passage 2(2017云南昆明高三5月适应性检测,A)
     Bike Share Toronto is the city's official bike share program, de-
signed to give locals and visitors a fun, affordable and convenient al-高考导航
ternative to walking, taxis, buses and the subway. There are 200 
Bike Share Toronto stations and 2,000 bikes across the city, making 
Bike Share the most accessible way to get around and explore.
How it works
●Become an Annual Member or buy a Day Pass to access the sys-
tem.
●Find an available bike nearby, and get a ride code or use your member 
key to unlock it.
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

●Take as many short rides as you want while your pass or member-
ship is active.
                                      高考导航
●Return your bike to any station, and wait for the green light on the
 dock to make sure it’s locked.
Choose a plan
●For visitors
Day Pass:$7. Unlimited 30-minute rides in a 24-hour period.
3-Day Pass:$15. Unlimited 30-minute rides in a 72-hour period.
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引
●For locals
     Monthly Pass:$25. Unlimited 30-minute rides for a month.

Annual Membership:$90. Unlimited 30-minute rides for a whole 高考导航
year. The Annual Membership is the best deal for locals of Toronto 
and other frequent riders.
     The first 30 minutes of each ride is included with the membership or
 pass price. Avoid extra fees by dropping off your bike every 30 
minutes at any other station. If you keep a bike out for longer than 
30 minutes at a time, you will be charged an extra $1.50 for the first 
30 minutes over, $4 for the next 30 minutes, and $7 for each addi-
tional 30 minutes after that.
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

Contact us
●Customer Service:(855)898-2388
                                      高考导航
●Repair Service:(855)898-2378
●Corporation Partners:(855)898-2398
●Employment Opportunities:(855)898-2498
4.Which is the most suitable choice for locals in Toronto?
A.Day Pass.       B.3-Day Pass.
C.Monthly Pass.   D.Annual Membership.
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引
5.How much will the extra fee be if you travel for two hours by 
bike?
A.$5.5.   B.$9.5.   C.$12.5.   D.$15.5.
                                      高考导航
6.For the information about working at Bike Share Toronto, contact 
it at      .
A.(855)898-2388  B.(855)898-2378 
C.(855)898-2398  D.(855)898-2498
7.Which of the following statements is TRUE?
A.A member can get a code or a key to the bike.
B.Bike Share Toronto is a non-profit organization.
C.Shared bikes have taken the place of other vehicles.
D.The green light on the dock shows the bike is unlocked.
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

答案    
[语篇解读] 本文为应用文,介绍了多伦多的共享单车服务。
                                      高考导航
4.D 细节理解题。根据文中“The Annual Membership is the 
best deal for locals of Toronto and other frequent riders.”可知选择
D项。
5.C 推理判断题。根据文中“If you keep a bike out for longer 
than 30 minutes at a time, you will be charged an extra $1.50 for the
 first 30 minutes over,$4 for the next 30 minutes, and $7 for each 
additional 30 minutes after that.”可知,骑行两个小时额外付费为:
$1.5+$4+$7=$12.5,故选C项。
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

6.D 细节理解题。根据文中Employment Opportunities:(855)898
-2498可知选择D项。
                                      高考导航
7.A 细节理解题。根据文中“Find an available bike nearby, and 
get a ride code or use your member key to unlock it.”可知共享单
车会员会得到一个骑行密码或会员钥匙,故选A项。
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

                      拓展提升练
Passage 1(2018四川乐山高三二调,D)
                                      高考导航
     Lack of inexpensive, reliable energy delivery is one of the chief bar-
riers to growth and development in sub-Saharan Africa. Nearly sev-
enty percent of people living in the region lack access to electricity, 
forcing them to spend significant amounts of their income on costly 
and unhealthy forms of energy such as diesel(柴油)fuel to run gen-
erators and kerosene(煤油)for lanterns.
     But if there is one thing Africa is not lacking, it is sunshine. And 
that means a lot;indeed, for some of the world’s poorest people, it 
makes all the difference in the world.
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

     A little more than a year ago, Power Africa—a U.S. Government 
initiative(倡议)coordinated by the U. S. Agency for International 
                                      高考导航
Development, or USAID—and Power Africa's partners, the United 
Kingdom Department for International Development, Shell Founda-
tion, and the African Development Bank, started the Scaling Off-
Grid Energy Grand Challenge for Development, with a focus on pay
-as-you-go solar home systems. The Challenge's goal is to provide 
20 million off-grid(离网)households in sub-Saharan Africa with 
clean, affordable electricity by 2030. So far, the Challenge has made
 40-plus investments in early-stage, off-grid energy companies, 
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

which are expected to result in some 4.8 million new electrical con-
nections.
                                      高考导航
     One reason for the success of the start-up companies that have won 
grants(资助)from the Challenge is the fact that the cost of solar 
technology is falling fast, so it is within the means of those who live 
away from traditional power grids. And thanks to the new system of 
mobile money and pay-as-you-go financing, they can purchase the 
solar power-generating equipment they need and pay for it in daily 
installments(分期付款)from their telephones, for as little as 15 cents
 a day.
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引
     Thanks to the technological and financial innovation(创新), many 
people are getting electricity for the first time every day. In these 

newly-electrified communities, businesses can boom, clinics can 高考导航
safely store vaccines, and students may study long after dark. In-
deed, access to clean and reliable electricity can enable entire com-
munities to escape the cycle of extreme poverty.
1.What is the main problem people in sub-Saharan Africa are faced 
with, according to Paragraph 1?
A.They are lack of electricity.
B.They are lack of diesel fuel and kerosene.
C.They are lack of money.
D.They are lack of sunshine.
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

2.What's the aim of Power Africa?
A.To make people richer.
                                      高考导航
B.To make people healthier.
C.To provide people with clean food and water.
D.To provide people with inexpensive electricity.
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

3.Which is NOT the reason for the success of the start-up compa-
nies?
                                      高考导航
A.The cost of solar technology is dropping.
B.They live away from traditional power grids.
C.They can use the new system of mobile money and pay-as-you-go
 financing.
D.They can pay for the equipment in daily low installments.
4.The text is especially helpful for those who care about      .
A.agriculture  B.environment  C.technology  D.education
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

答案    
[语篇解读] 本文主要讲了技术解决了非洲撒哈拉沙漠以南地
                                      高考导航
区的人们的用电问题。
1.A 细节理解题。根据第一段中的“Lack of inexpensive, reli-
able energy delivery is one of the chief barriers to growth and de-
velopment in sub-Saharan Africa. Nearly seventy percent of people 
living in the region lack access to electricity”可知生活在非洲撒
哈拉沙漠以南地区的人们面临着的一个主要问题是缺少电力供
应,故选A项。
2.D 细节理解题。根据第三段中的“The Challenge’s goal is to 
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

provide 20 million off-grid(离网) households in sub-Saharan Africa 
with clean, affordable electricity by 2030.”可知Power Africa的目
                                      高考导航
的是为人们提供负担得起的电,故选D项。
3.B 推理判断题。根据第四段中的“One reason for the success 
of the start-up companies that have won grants(资助) from the Chal-
lenge is the fact that the cost of solar technology is falling fast”可
知A选项包含在内;根据第四段中的“And thanks to the new sys-
tem of mobile money and pay-as-you-go financing, they can pur-
chase the solar power-generating equipment they need and pay for it
 in daily installments(分期付款) from their telephones, for as little 
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

as 15 cents a day.”可知C选项和D选项包含在内,故选B项。
4.C 推理判断题。本文主要讲述了非洲撒哈拉沙漠以南地区的
                                      高考导航
人们的用电问题得到了解决,由此可推出这篇文章对关心技术问
题的人们有帮助,故选C项。
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

Passage 2(2017河北衡水中学下学期期中考试,B)
     Bring any group of business owners or managers together, ask them 
                                      高考导航
the best way to promote their organizations, and you'll get different 
answers. That comes as no surprise. When it comes to promoting a 
business, trying to find the single choice is rarely wise. You'll see 
business owners and managers try radio advertising. When that 
doesn't produce the results they want, they'll switch to sending di-
rect mail. When that doesn't create a jump in sales, they'll buy TV 
commercials. When that falls short of their expectations, they'll try 
a new online strategy...and it goes on and on.
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

     For most companies, the best approach is a mix of different chan-
nels, organized in ways that allow each to build upon the others. The
                                      高考导航
 channel that will work best in a given situation depends on a lot of 
factors, including the company itself, its audience, the message be-
ing conveyed, the environment, and many more.
     Just that radio worked well for a company's last effort doesn't 
mean that TV advertising wouldn't be a better choice this time. Or 
maybe the right channel is direct mail. There's no simple answer, 
because there are so many variables. If your audience is broad, then 
maybe radio or newspaper advertising is the right choice. If you're 
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

targeting a carefully defined group, such as former customers, direct
 mail or email will probably perform better.
                                      高考导航
     There are two important lessons here. The first is not to concentrate 
on trying to find a single channel that will serve all of the company'
s needs, because it just doesn't exist. The second lesson is that be-
fore you spend the first dollar to promote your business, you need to
 do more than a little learning. You'll really need to understand your
 customers, your marketplace, your competitors, and the environ-
ments in which you do business. And you need a good understand-
ing of what makes one marketing channel right for one situation, but
  not another. 
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

5.According to Paragraph 1, there are no      . 
A.cheap ads   B.unsuccessful ads
                                      高考导航
C.perfect ads  D.all-purpose ads 
6.What is the best way to promote a business? 
A.Using a channel that serves all of your budget. 
B.Putting ads on various channels at the same time. 
C.Creating an ad that appeals to all your customers. 
D.Advertising on a channel available to consumers. 
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

 7.When it comes to choosing an ad for a business, we should        . 
A.stay away from TV advertising
                                      高考导航
B.choose it based on the specific situation
C.advertise on the radio or on the newspaper
D.choose it according to your customers' budget
8.Before deciding on a marketing channel, you need to       .
A.ask for your customers' advice
B.compare different advertising 
C.realize the problems with your business 
D.make research on all related factors
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

答案    
[语篇解读] 本文为说明文。作者介绍了公司常用的促销策
                                      高考导航
略。
5.C 推理判断题。根据第一段可知,如果把公司老板或经理们
聚在一起问他们促销的最佳方法,他们会有不同的答案,这不足为
奇。为了达到他们预想的促销效果,公司不断采取不同的方式做
广告。由此可推出:没有完美的广告,故答案为C项。
6.B 细节理解题。根据第二段第一句可知促销的最好方法是:
同时使用不同的方式做广告。故答案为B项。
7.B 推理判断题。根据第三段可推知:在选择广告形式时要具
                                              高考导航
                                              命题方式
                                              技法点拨
                                              跟踪集训


                                       跟踪集训   栏目索引

体情况具体分析,不能一概而论。故答案为B项。
8.D 推理判断题。根据第二段第二句及最后一段第三、四句可
                                      高考导航
推知:在决定营销方式前,要对所有相关要素进行研究,故答案为D
项。其他选项均未被提及,故排除。
0积分下载