网校教育资源平台

英语词汇突破 词形转换类单句语法填空必修三

评价文档:
文档评论: 0

相关文档推荐

人教新课标高中英语必修(三)-Unit5 Canada The True North language point 课件 (2) (共76张PPT)
免费
人教新课标高中英语必修(三)-Unit5 Canada the true north Grammar 课件 (4) (共42张PPT)
免费
人教新课标高中英语必修(三)-Unit5 Canada The True North Reading 课件 (3) (共17张PPT)
免费
人教新课标高中英语必修(三)-Unit4 Astronomy the science of the stars Reading 课件 (1) (共68张PPT)
免费
广东省廉江市实验学校人教版高一英语必修4Unit 5 (学案+测试)
免费
广东省廉江市实验学校人教版高一英语必修4Unit 5 课件
免费
广东省廉江市实验学校人教版高一英语必修4 (教案+练习)
免费
广东省廉江市实验学校人教版高一英语必修4课件
免费
广东省廉江市实验学校人教版高一英语必修4Unit 3(教案+测试)
免费
广东省廉江市实验学校人教版高一英语必修4Unit 3 课件
免费
广东省廉江市实验学校人教版高一英语必修4Unit 2 Working the land
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修4-unit2课件
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修二 Unit5 Music 课件+练习 (8份打包)
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修二 Unit3 Computers 教案+课件+练习 (10份打包)
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修二教案:Unit2 The Olympic Games
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修二学案:Unit2 The Olympic Games
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修二 Unit1 Cultural relics 课件+练习 (8份打包)
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修二课件:Unit 4 Wildlife protection(教案+课件+练习)
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修一教案:Unit 4 Earthquakes
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修一练习:Unit 4 Earthquakes Period 3
免费

高中英语审核员

中国现代教育网
分享到:
0积分 下载
                 中国现代教育网      www.30edu.com  全国最大教师交流平台

                英语词汇突破             词形转换类单句语法填空

                                  人教必修二

                           Unit 1 Cultural relics
    Ⅰ.单句填空
    1.Some  of us remain________(seat) at our computer for hours every day,forgetting 
moving our body is also an option.
    答案: seated
    2.Today the________(survive) of many wild animals is threatened.
    答案: survival
    3.I think we’ve all learned a ________(value) lesson today.
    答案: valuable
    4.During the summer,New York offers a variety of special________(culture) events.
    答案: cultural
    5.At the________(enter) to the hall,I saw Tom by accident.
    答案: enterance
    6.We asked a local________(art) to come and show her work to the students.
    答案: artist
    7.The floor was made of________(wood) blocks.
    答案: wooden
    8.It is________(evidence) that he is pretending to be ill.
    答案: evident
    9.Two leaders________(secret) flew to that country to solve the problem.
    答案: secretly
    10.Why is it that he________(rare) mentions his childhood?
    答案: rarely
                       Unit 2 The Olympic Games
    Ⅰ.单句填空
    1.As a good________,he wins the________in most cases.(compete)
    答案: competitor;competitions
    2.Food,clothing and housing are all________(base) necessities  of life.
    答案: basic
                 中国现代教育网      www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    3.A month after her ________(admit) into the university,she fell ill.
    答案: admission
    4.We attended a dinner party________(host) by the president of the company.
    答案: hosted
    5.My    sister bought this Tshirt at such a low  price.She was really good 
at________(bargain).
    答案: bargaining
    6.It was  a________(pain) experience to teach him Japanese,because his ability in 
language learning was poor.
    答案: painful
    7.As  the people of the great nation,we shall take our________(responsible) to make it 
stronger.
    答案: responsibilities
    8.In  the morning,we went on a________(magic) journey into a world of dreams at 
Disneyland.
    答案: magical
    9.I felt very________(fool) when I realized what I’d done.
    答案: foolish
    10.Most of people were ________(hope) in this hard situation.
    答案: hopeless
                             Unit 3 Computers
    Ⅰ.单句填空
    1.He was________very happy when he________(real) his dream to win the game.(real)
    答案: really;realized
    2.Misunderstandings________(arise) from lack   of  social  communication,
unless________(handle) properly,may lead to serious problems.
    答案: arising;handled
    3.________(person) speaking,I am satisfied with all the work you have done.
    答案: Personally
    4.This  question is too difficult for the children.I think we’d better find a way to   
________(simple) it.
    答案: simplify
    5.After the failure of the________(operate),the doctor felt guilty and resigned.
    答案: operation
                 中国现代教育网      www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    6.There is another kind of beauty that has nothing to do with________(appear),but comes 
from the heart.
    答案: appearance
    7.The   ability to give good advice at the right time involves a great deal 
of________(intelligent).
    答案: intelligence
    8.I was________(total) confused by what she said.
    答案: totally
                        Unit 4 Wildlife protection
    Ⅰ.单句填空
    1.The________(protect) of wildlife has become urgent because more and more animals are 
dying out.
    答案: protection
    2.The old man told his son that he should realize the________(important) of saving.
    答案: importance
    3.With his attention________(fix) on his mobile phone,he didn’t notice his headteacher’s 
appearance.
    答案: fixed
    4.We  complained to the travel agency about the horrible service during our trip,but no 
one has________(response) by now.
    答案: responed
    5.—Don’t worry.I had a license years ago.I’m not green.
    —What a________(relieve)!I’ll tell my daughter that everything is OK on the way.
    答案: relief
    6.She________(employ) in making a list of all the jobs to be done.
    答案: was employed
    7.He looked shocked;then burst into________(laugh).
    答案: laughter
    8.What’s the________(distant) between Beijing and Shanghai?
    答案: distance
    9.This medicine is________to adults when taken properly.However,it may do harm to 
children under 12 when overtaken.It is________to their listening.(harm)
    答案: harmless;harmful
    10.His explanation that he is at a________(lose) what to do next doesn’t hold water.
                 中国现代教育网      www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    答案: loss
                                Unit 5 Music
    Ⅰ.单句填空
    1.She paused________(brief)over the unfamiliar word but soon continued.
    答案: briefly
    2.________(confidence) means that you have a positive attitude toward your abilities and 
life.
    答案: Being confident
    3.Emperor  Kangxi  came to  this village twice,thus________(earn) it the name 
Huangcheng.
    答案: earning
    4.—How was your interview for going abroad to study?
    —Oh,I   couldn’t feel any________(bad).I hardly understood most of the questions they 
asked.
    答案: worse
    5.He works in an institute________(attach) to Beijing University.
    答案: attached
    6.The____________________ by some famous________at the theatre last night was well 
received.(perform)
    答案: performance performed;performers
    7.Mozart was a very famous________and his________is still loved by us now.(music)
    答案: musician;music
    8.She was so________ that everyone was________by her beauty.(attract)
    答案: attractive;attracted
0积分下载