网校教育资源平台

2018-2019学年度高二英语人教版必修5 课时提升作业 七 Unit 3 Warming Up & Reading

评价文档:
文档评论: 0

相关文档推荐

初中英语作文专项训练汇总
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修7 Unit5知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修8 Unit2知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修7 Unit4知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修8 Unit4知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修7 Unit2知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修8 Unit1知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修7 Unit1知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修7 Unit3知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修8 Unit5知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修8 Unit3知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修5 Unit4知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修3 Unit5知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修6 Unit3知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修5 Unit3知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修6 Unit2知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修3 Unit3知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修4 Unit4知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修6 Unit1知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修6 Unit4知能演练轻松闯关
免费

高中英语审核员

中国现代教育网
分享到:
0积分 下载
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

 
                         课时提升作业 

                      Unit 3 Warming Up & Reading

Ⅰ.  用所给词的适当形式填空

1. Not _________(tolerate)the noise downtown,he decided to move to live in the 

suburb. 

2. _________ (previous) she had very little time to relax herself. 

3. Before you set out to have a long walk,your shoelaces should be _________ 

(fasten). 

4. We will remain _________ (optimism),whatever the situation may be. 

5. On leaving the classroom,please remember _________ (switch) all the lights off.

6. The final between two teams made a deep _________ (impress)on the football fans. 


7. _________ (press)the button will help turn on the machine.  

8. Because of _________ (lack)food,the polar bear became very thin. 

9. The girl was brought up in comfortable _________ (surround). 

10. The _________ (guide)walks around the attraction can help you enjoy the scenery 

entirely. 

答案:1. tolerating  2. Previously   3. fastened   4. optimistic   5. to switch

6. impression   7. Pressing  8. lacking   9. surroundings   10. guided 

Ⅱ.  完成句子

1. Father ___________________________ working hard.
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

父亲使我铭记努力工作的重要性。

2. On the contrary,smart phones not only __________________,but also do great 

harm to our health.

相反,   智能手机不仅占去了我们宝贵的时间,               而且对我们的健康造成了很大的

危害。

3. No sooner had he finished his talk than he __________________ the excited 

workers.

他刚一结束讲话就被兴奋的工人们围了起来。

4. __________________,the number of Yangtze Finless Porpoise is becoming 

smaller and smaller.

由于缺乏人类保护,        长江江豚的数量变得越来越少。

5.Only a short-sighted man will __________________ of education.

只有鼠目寸光的人才会看不见教育的重要性。

6. We __________________ at the meeting.

我们决不允许开会时睡觉。

7. (2015·天津高考) ___________________________,no agreement has been 

reached so far by the two sides.

虽然经过了先前几轮的谈判,            但是到目前为止,       双方没有达成共识。 

8. Though the present situation is far from satisfactory,I’m __________________ the 

future of our company.

尽管目前的形式很不令人满意,             但是我对于我们公司的未来是非常乐观的。

9. We had to __________________ in our arrangement.
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

我们不得不改变我们的安排。

10. After the party,you’d better __________________ and clear away all the 

rubbish. 

宴会后,    你们最好清扫地板及清走所有垃圾。 

答案:1. impressed me with the importance of 

2. take up our valuable time

3. was surrounded by 

4. For lack of human protection

【知识拓展】       表示原因的短语

owing to    因为

due to      因为

because of  由于

thanks to   多亏了

as a result of 由于……的原因

5. lose sight of the importance 

6. can’t tolerate sleeping

7. Despite the previous rounds of talks

8. very optimistic about 

9. make a switch 

10. sweep up the floor 

Ⅲ.  阅读理解

                                 A
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

  It’s 2035. You have a job, a family and you’re about 40 years old!Welcome to 

your future life. 

  Getting ready for work, you pause in front of the mirror. “Turn red, ” you say. 

Your shirt changes from sky blue to deep red. Tiny preprogrammed electrons are 

rearranged in your shirt to change its color. Looking into the mirror, you find it hard 

to believe that you are 40. You look much younger. With amazing advances in 

medicine, people in your generation may live to be 150 years old. You’re not even 

middle-aged. 

    As you go into the kitchen and prepare to pour your breakfast cereal into a bowl, 

you hear, “To lose weight, you shouldn’t eat that, ” from your shoes. They read the 

tiny electronic code on the cereal box to find out the nutrition details. You decide to 

listen to your shoes. “Kitchen, what can I have for breakfast?” A list of possible foods 

appear on the counter as kitchen checks its food supplies. 

  “Ready for your trip to space. ”You ask your son and daughter.In 2005 only 

specially trained astronauts went into space—and very few of them. Today anyone 

can go to space for day trip or longer vacation. Your best friend even works in space. 

Handing your children three strawberries each, you add, “The doctor said you need 

these for space travel. ” Thanks to medical advice, vaccination shots are a thing of the 

past. Ordinary foods contain specific vaccines(疫苗). With the berries in their mouths, 

the kids head for the front door. 

  It’s time for you to go to work. Your car checks your fingerprints and unlocks 

the doors. “My office. Autopilot, ”you command. Your car drives itself down the 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

road and moves smoothly into traffic on the highway. You sit back and unroll your e-

newspaper. The latest news downloads and fills the viewer. Looking through the 

pages, you watch the news as video films rather than read it. 

【文章大意】本文介绍了一个设在               2035 年的科幻生活场景。

1. What changes the color of your shirt?

A. The mirror.    B. The shirt itself. 

C. The counter.   D. The medicine. 

【解析】选      B。细节理解题。由文章第二段提到的“Your shirt changes from sky 

blue to deep red. Tiny preprogrammed electrons are rearranged in your shirt to 

change its color. ”可以看出是衬衣本身会改变颜色,         因为衬衣里安装了微型的预

制程序的电子元件可以帮助你实现这个改变。

2. How do the shoes know that you shouldn’t eat the breakfast cereal?

A. By pouring the breakfast into a bowl. 

B. By listening to the doctor’s advice. 

C. By testing the food supplies in the kitchen. 

D. By checking the nutrition details of the food. 

【解析】选      D。细节理解题。根据文章第三段第二句可知,                  鞋子会看一下麦片

盒上的电子源码,       弄明白麦片的营养成分。

3. The strawberries the children eat serve as _______.

A. breakfast      B. lunch

C. vaccines       D. nutrition
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

【解析】选      C。细节理解题。根据文中第四段最后两句可知,                   医学发达了,     防疫

针已成为过去。普通的食物里就含有特殊的疫苗。

4. How is the text organized?

A. In order of time.       B. In order of frequency. 

C. In order of preference. D. In order of importance. 

【解析】选      A。推理判断题。综观全文,           首先穿衣,    然后吃早饭,     打发孩子去旅

游,  最后上班。由此可知,         本文写作是按时间顺序写的。

           B 

      It is a live celebration of the lasting power of letter 

writing!

      Letters Live, which started in December 2013, was held 

at the Freemasons’ Hall in London from March 10 to 15. The show invited various 

great performers who read remarkable letters that had been written around the world 

over the centuries. 

      “Bringing letters alive through outstanding performances is one of the most 

powerful ways in which the joy and pain and humor and tragedy of being human can 

be shared, ” Jamie Byng, managing director of Canongate Books publishing firm, 

told the Nowness video channel. 

      British actor Benedict Cumberbatch agreed. “Letters are windows into the 

love, beauty, pain and humor of their creators and receivers, ” he told The Guardian. 

“Letters Live makes us stop and imagine the lives behind the letters read and where 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

they came from. It’s a privilege to read this most ancient of communications live to 

an audience. ” 

      This year, the movie Sherlock star treated the audience by playing the part of 

a 17-year Tom Hanks. He put on the young actor’s voice when he read his letter to 

the Hollywood director George Roy Hill, a letter that urged Hill to “discover” him. 

The letter revealed that two-time Oscar winner Hanks’ teenage dream was not to “be 

a big-time Hollywood superstar” but to one day own a Porsche car and call his 

favorite US actor Robert Redford his nickname “Bob”. 

      Other famous faces at the event included Carey Mulligan, who played a 

fictional laundry worker, a female activist fighting for women’s rights in the 2015 

movie Suffragette. The British actress once again played the role of a suffragette, 

when she read a very enthusiastic letter demanding the vote for women. The 

suffragette sent a precious 1913 note to The Daily Telegraph newspaper. 

      “Everyone seems to agree upon the necessity of putting a stop to Suffragist 

anger, but no one seems certain how to do so, ” Mulligan read out. “There are two, 

and only two, ways in which this can be done. Both will be effectual. One, kill every 

woman in the UK. Two, give women the vote. ”

【文章大意】本文是一篇新闻报道。随着通讯科技的发展,                        写信这种联系方式

已经在人们的生活中逐渐淡去,             但是信件包含强大的寓意和情感。作者希望通

过这次庆祝活动来激活人们对写信的认识。

5. What was Cumberbatch’s attitude towards Jamie Byng’s opinion?

A. Doubtful.         B. Positive. 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

C. Optimistic.    D. Cautious. 

【解析】选      B。推理判断题。根据第四段第一、二句及第四段内容可推知, 

Benedict Cumberbatch 对 Jamie Byng 的观点持支持态度。B      项意为“积极的”,      符

合题意。

6. Which of the following was a dream of Tom Hanks as a child?

A. To become an actor. 

B. To call himself “Bob”. 

C. To win Oscar Awards. 

D. To have a famous car. 

【解析】选      D。细节理解题。根据第五段最后一句可知, Tom Hanks                 年少时的梦

想之一是拥有一辆名车。

7. A “suffragette” is a woman who _________.

A. sends a valuable note to newspaper

B. reads out a letter to the audience

C. advocates women’s right to vote

D. plays a famous role in a movie

【解析】选      C。推理判断题。根据第六段第一句可推知, “suffragette”是指提倡

妇女参政的人。

8. What can be a suitable title for the text?

A. Famous People Gathering

B. Letters of Great Performers

C. Letters Brought to Life
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

D. Rights Given to Women

【解析】选      C。标题归纳题。通读全文可知,             本文讲述作者支持“写信”这种联

系方式,    并介绍在这次庆祝活动中很多名人都把以前的信件念给听众听。C                           项

“把信件带到生活中”适合做本文标题。故                 C 项符合题意。

Ⅳ.  阅读填句

  根据短文内容,        从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中

有两项为多余选项。

                     How to get along with your boss

    In your career, you may have to report to a manager, the person you call boss.  

1  Here are some tips to help you develop an effective relationship with your boss.

    The first step is to develop a positive relationship with your boss. Relationships 

are based on trust.  2  Keep timetable commitments (承诺). Never blindside your 

manager with surprises that you could have predicted or prevented. Keep him/her 

informed about your projects and interactions with the rest of the organization.

    Tell the boss when you’ve made an error or one of your reporting staff has made 

a mistake.  3  Lies or efforts to mislead always result in further stress for you as 

you worry about getting “caught”. Communicate daily or weekly to build the 

relationship.

    Recognize that success at work is not all about you.  4  Identify your boss’s 

areas of weakness or greatest challenges and ask what you can do to help. What are 

your boss’s biggest worries? How can your contribution reduce these concerns? 

Understand your boss’s goals and priorities. Place emphasis on your work to match 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

his/her priorities. Think in terms of the overall success of your department and 

company, not just about your narrow world at work.

     5  Does he/she like frequent communication, autonomous (自主的) 

employees, requests in writing in advance of a meeting, or informal conversation as 

you pass in the hallway? Your boss’s preferences are important. The better you 

understand him/her, the better you will work with him/her.

    If you sometimes disagree and occasionally experience an emotional reaction, 

don’t hold hatred. Don’t make threats about leaving. Disagreement is fine. You need 

to come to terms with the fact that your boss has more authority and power than you 

do. 

A. Value your boss’s time. 

B. Do what you say you’ll do. 

C. Identify what he/she values in an employee. 

D. Cover-ups don’t contribute to an effective relationship. 

E. Put your boss’s needs at the center of your universe. 

F. Learning how to read your boss’s moods and reactions is also helpful. 

G. The relationship with your boss is important for your work success and career 

progress. 

【文章大意】本文讲述了与老板相处的秘诀。

1. 【解析】选     G。根据空处上句“在职场你得向你的经理,                你称之为‘老板’的人

报告”和下句“以下一些建议帮助你跟老板形成有效的关系”可知,                         空处选   G“你
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

与老板的关系对于你的工作成就和事业的进步很重要”。G                        项承上启下,     符合语

境。

2. 【解析】选     B。根据空后一句“Keep timetable commitments. ”和空前一句可知, 

B 项“做你说你要做的事情”符合语境。

3. 【解析】选     D。根据上句“当你或你的报告人员犯错误时你要告知你的老板”

和空后一句可知,       本处应选     D “掩饰错误并不能有助于形成有效的上下级关系”

。

4. 【解析】选     E。本段主要讲要考虑整个部门和公司的成功,                  而不是自己的成

功。故选     E “把老板的需要放在首位”,         空处下句“发现老板的弱项或者他/她面

临的挑战,     问问他/她你能帮助做什么”承接            E 项。

5. 【解析】选     C。此处为该段主题句,         根据下文内容可知,        本段主要讲述的是, 

要弄清楚老板喜欢什么样的员工。C               项意为“确定他/她看重员工的哪方面”,              体

现了本段的中心,       符合语境。故选        C。

根据阅读理解       B 翻译下列短语及句子

1. play the part of. . .    __________________ 

2. once again           __________________

3. agree upon           __________________ 

4. read out             __________________

5. It’s a privilege to read this most ancient of communications live to an audience. 

译文: ____________________________________

答案:1.扮演……的角色 

2.又一次,   再一次 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

3.就……达成一致 

4. 大声读出来

5.现场向观众读这种最古老的交流方式是一种特权。


单句语法填空

1. The famous West Lake always leaves a deep impression _____ the visitors. 

2. It is more complicated than we _________ (previous) thought. 

3. After the explosion the army blocked the _________ (surround)area and forbad 

anyone entering it. 

4. I have taken _________ teaching since I graduated from university. 

5. Bob did not finish his task for lack _________ time. 

6. For miles around me,there was nothing but a desert,without a single plant or tree 

_________ sight. 

【补偿训练】

With the train driving away,they _________ finally.

随着火车的驶离,       他们终于看不见火车了。

7. Those air conditioners are our best selling products because they are easy 

_________ (handle) and work with little noise.

8. I can’t tolerate _________ (speak) to your mother in such a rude manner. 

9. School started,but I felt more and more as if I _________ (be) in a foreign country 

now. 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

10. We feel quite unfit because the bank _________ (press) us for repayment of the 

loan.

答案:1. on     2. previously 

【方法技巧】previous     意为:   在……之前。若表示“比……早,            在……之前”时, 

正确的表达是: be previous to. . . 。

3. surrounding    4. up   5. of    6. in 

【补偿训练】lost sight of it 

7. to handle  8. speaking   9. were    10. is pressing 


                                                                   
0积分下载