网校教育资源平台

2018-2019学年度高二英语人教版必修5 课时提升作业 九 Unit 3 Using Language

评价文档:
文档评论: 0

相关文档推荐

2019届浙江高考一轮复习练习选修8 Unit2知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修7 Unit4知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修8 Unit4知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修7 Unit2知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修8 Unit1知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修7 Unit1知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修7 Unit3知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修8 Unit5知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修8 Unit3知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修7 Unit5知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修3 Unit5知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修5 Unit4知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修2 Unit4知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修3 Unit1知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修5 Unit1知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修4 Unit2知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修4 Unit3知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修3 Unit4知能演练轻松闯关
免费
019届浙江高考一轮复习练习必修4 Unit1知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修5 Unit3知能演练轻松闯关
免费

高中英语审核员

中国现代教育网
分享到:
0积分 下载
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

 
                         课时提升作业 

                          Unit 3 Using Language

Ⅰ. 单句语法填空

1. He rushed to the hospital ______ instant he heard that his son was injured. 

2. The bridge _________ (swallow)by the flood coming from the upper river 

instantly.

3. The situation ______ he had to deal with the problem alone made him upset. 

4. He _________ (represent)our class to attend the English speech contest to be held 

tomorrow.

5. Having travelled long,he finally decided to settle _____. 

6. Don’t be too greedy ____ money,or you will lose something valuable in your life. 

7. As one of the _________ (represent)to take part in the Military Parade,he has 

prepared himself well. 

8. Since the computer has broken down,the _____ has to use an old ________ to 

______ an urgent paper. (type) 

9. In order to save money,he decided to live in a _________ (desert)house. 

10. When the bus came near the stop,instead of slowing down it sped _____. 

答案:1. the 

2. was swallowed 

3. where 

4. will represent 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

5. down

6. for 

7. representatives

8. typist ; typewriter ; type 

9. deserted 

10. up

Ⅱ. 单句改错

1. Lucy was greedy for compete in the game and she took training three years 

ago.  (           )

2. He had to speed his car in order to catch the first train. (           )

3. Seeing from the top of the high building, the park looks even more beautiful. 

 (           )

4. With a motivation of make big money, I took up working as a business 

representative. (           )

5. Do you have any settlement for this problem? (           )

答案:1. for  改为  to 或 compete 改为 competing

2. speed 后加 up

3. Seeing 改为 Seen

4. make 改为 making

5. for 改为 to

Ⅲ.  完成句子

1. The development of economy of this area needs ___________. (speed) 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

这个地区的经济需要加速发展。

2. They became very worried about ______________________ they had no chance 

to achieve what they wanted. (situation) 

他们对没有机会得到自己想要的东西的状况非常担忧。

3. ___________ they received the order,they set out at once. (instant)他们一接到命

令就出发了。 

4. This kind of material can ___________ many times. (recycle)这种原料能够被循

环利用好几次。 

5. Those refugees ___________ settled residence. (greedy) 那些难民渴求安定的居

所。 

6. Deep ___________,the explorers found ______________________. (desert) 

在沙漠深处,      探险家们发现了一座被遗弃的古城。

7. I have read a book written by Mo Yan recently,which ______________________ 

his writing style. (representative) 

最近我读了莫言写的一本书,            这本书代表了他的写作风格。

8. He walked into the crowded street and was quickly ___________ in the crowd. 

(swallow) 

他走进这条拥挤的街道并且很快就淹没在人群里。

答案:1. to be sped up

2. the situation where 

3. The instant

4. be recycled 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

5. are greedy for 

6. in the desert; a deserted ancient city

7. is representative of 

8. swallowed up 

Ⅳ.  阅读理解

                                 A

    Griffith Observatory (天文台) is a national leader in 

public astronomy, and one of the most popular attractions in 

Los Angeles. It is located on the southern slope(山坡) of Mount 

Hollywood in Griffith Park at 1, 134 feet above sea level. 

    Visitors may drive to the observatory and park in its parking lot or on nearby 

roads. No reservation (预订) is required to visit. Parking is limited, and the busiest 

time is weekends. Buses, taxis, and car pools are welcome. LADOT provides 

weekend public bus service from the Sunset/Vermont Metro Red Line Station. 

    Griffith Observatory is open six days a week. Admission and parking are free. 

    Hours of Operation

    Tuesday-Friday            12 noon-10 pm

    Saturday-Sunday           10 am-10 pm

    Monday                    Closed

    Thanksgiving Day and Christmas Day Closed

    Samuel Oschin Planetarium
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    The Samuel Oschin Planetarium theater offers 8 to 10 live, half-hour 

presentations each day. There are usually four different shows from which to choose. 

    Shows are presented every 60 to 90 minutes. Check the website, information 

desks, or the box office for each day’s show time. Being seated late is not permitted. 

    Samuel Oschin Planetarium tickets must be purchased at the observatory and are 

only available on the day of the show. The ticket prices for shows are: 

    Adults (13-59 years old)       $7. 00

    Children (5-12 years old)      $3. 00

    Seniors (60 years and older)   $5. 00

    Students                       $5. 00

    Children under 5 years old will be admitted only to the first show each day. 

    Hearing assist devices are available on request. 

    Public Telescopes

    Free public telescopes are available each evening;  the observatory is open and 

skies are clear. The Zeiss telescope on the roof is generally open by 7 pm. All 

observing must be completed by 9: 45 pm. 

【文章大意】本文是一篇应用文。文章主要介绍了美国的著名景点格里菲斯天

文台的相关信息。

1. What can we learn about Griffith Observatory according to the passage?

A. It is open all the year around. 

B. It is mostly visited at weekends. 

C. It becomes famous because of Hollywood. 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

D. It is the most attractive place in Los Angeles. 

【解析】选      B。细节理解题。根据文章第二段中的“and the busiest time is 

weekends”可知,  周末是格里菲斯天文台最繁忙的时间。

2. Which of the following best describes the Samuel Oschin Planetarium theater?

A. Hearing assist devices are provided for seniors. 

B. The shows there generally last 60 to 90 minutes. 

C. Visitors are required to be seated before the show starts. 

D. The tickets for the shows can be bought through the website. 

【解析】选      C。细节理解题。根据         Samuel Oschin Planetarium 下的“Being seated 

late is not permitted. ”可知, 每场剧开场之前,  要提前入场就座,       迟到了就不能进

剧场了。

3. To watch the show, a young couple with a 7-year-old son should pay _________.

A. $13. 00        B. $15. 00

C. $17. 00              D. $20. 00

【解析】选      C。数字计算题。根据文章所提供的票价“Adults(13-59 years old) $7. 

00”“Children(5-12 years old) $3. 00”可知, 一对年轻夫妇和一个    7 岁男孩共需要

17 美元。

4. Which of the following is charged?

A. Parking. 

B. Telescopes. 

C. Hearing assist devices. 

D. Watching presentations. 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

【解析】选      D。细节理解题。根据         Samuel Oschin Planetarium 下的“The ticket 

prices for shows are”可知, 观看表演要收费。

           B 

      Members of the International Space Station Expedition 44 

crew are undertaking a first for humanity:tucking into leafy 

greens grown right there on the space station,in Zero-G. 

      The orbiting laboratory has been hosting the station’s 

“Veg-01” experiments in growing vegetables in space since May 2014.These plants 

were grown and matured over a period of 33 days aboard the ISS,and sent back to 

Earth for food safety testing. 

      The second batch of seeds,which had been on board the ISS for 15 

months,were planted on July 8,2015,and were again grown over a period of 33 days.It 

is this second batch that will be munched by the crew on August 10. 

      NASA researchers are hoping to determine whether these fresh vegetables 

have an impact on the physical and psychological health of the astronauts.Having 

fresh food like these available in space could have a positive impact on people’s 

moods and could also provide some protection against radiation in space. 

      This is an important groundwork,not just for the future of the ISS,which 

would potentially require fewer supply missions if astronauts could grow their own 

food,but also for NASA’s manned Journey to Mars program,scheduled to take place 

in the 2030s and which would see astronauts spend at least a year on a trip to the Red 

Planet. 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

      Earth won’t be able to send resupply shuttles(再补给航天飞机) to the Mars 

crew,so they will need to be as self-sufficient as possible.And,if their mental health 

can be improved,both by fresh vegetables and the presence of plants,which can boost 

mood levels,so much the better.

      “The farther and longer humans go away from Earth,the greater the need to be 

able to grow plants for food,atmosphere recycling and psychological benefits.I think 

that plant systems will become important components of any long-duration 

exploration scenario, ” said NASA payload scientist Gioia Massa. 

【文章大意】本文介绍了科技进步的一大成果:                    宇航员将在太空吃上自己栽种

的蔬菜。

5. Which of the following is TRUE?

A. Crew in Zero-G are eating leafy greens grown by themselves. 

B. “Veg-01” experiments have been finished. 

C. Plants were grown and matured for about two months aboard the ISS 

D. The first plants grown aboard the ISS were tested for safety. 

【解析】选      D。细节理解题。根据第二段最后一句可知,                 第一批在太空站中栽

种的蔬菜接受了安全监测。

6. What can we learn about Journey to Mars program?

A. It takes astronauts no more than a year to the Mars. 

B. Growing vegetables aboard plays an important part in the Mars. 

C. Resupply shuttles will be sent to the Mars in future.

D. It is to take place in 2030.
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

【解析】选      B。细节理解题。根据第三段及第四段可知新鲜蔬菜对于太空旅行

及航天员意义重大。

7. What’s the meaning of the underlined part in the sixth paragraph?

A. The more fresh vegetables we eat,the better we live. 

B. Fresh vegetables are good for astronauts.

C. More fresh vegetables will be grown in space. 

D. It’s better to store enough fresh vegetables for astronauts. 

【解析】选      B。逻辑推理题。上句提到新鲜的蔬菜和绿色植物的出现对航天员

的健康是有益的。

8. What’s the best title for this passage?

A. Leafy greens will be grown on the moon

B. The Mars crew are testing growing vegetables in space

C. Astronauts eat lettuce grown in space

D. The health of the astronauts is becoming a great concern 

【解析】选      C。主旨大意题。本文介绍了科技进步的一大成果:                    宇航员将在太

空吃上自己栽种的蔬菜。

Ⅴ. 短文改错 

    假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作

文。文中共有       10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的

增加、删除或修改。

    增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。

    删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

    注意: 1. 每处错误及其修改均仅限一词;  

    2. 只允许修改     10 处,多者(从第    11 处起)不计。

    It was our English teacher’s birthday yesterday. Though English is a hard subject, 

but I like my English teacher a lot, and so are my classmates. She is nice to us and 

always tells us stories of the days when she was in her twenty. Sometimes she even 

stayed in school to help students make up their lessons. She always encourages us 

and tells us do our best. We are gratefully to her, so that day we bought him a cake 

and a gift. We even made a big card for her, on it we wrote all our names. Seeing 

these, she was moving and had a big smile in her face. 

答案: 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

1. 【解析】将第二句中的         but 去掉。but  与 though 不能连用。

2. 【解析】将第二句中的         are 改为 do。此处指代前文的动词          like。

3. 【解析】将第三句中的         twenty 改为 twenties。in one’s twenties 在某人二十几

岁时。

4. 【解析】将第四句中的         stayed 改为 stays。根据整篇的时态及时间状语

sometimes 可知,  应用一般现在时态。

5. 【解析】在第五句中        us 后加  to。此处为    tell sb. to do sth. 告知某人做某事。

6. 【解析】将第六句中的         gratefully 改为 grateful。be grateful to 感激……。应

当用形容词作表语。

7. 【解析】将第六句中的         him 改为  her。根据前面的人称可知,          此处应为    her。

8. 【解析】将第七句中的         it 改为 which。此处考查定语从句, which        引导从句修

饰先行词     card 并在从句中充当宾语。

9. 【解析】将第八句中的         moving 改为  moved。句意:    看到这些,    她感动了,    并

笑了。moved    感动的。表示人的感受。

10. 【解析】将第八句中的         in 改为  on。have a smile on one’s face 某人的脸上有

了笑容,    固定短语。

                                                                   
0积分下载