网校教育资源平台

英语词汇突破 词形转换类单句语法填空必修选修九

评价文档:
文档评论: 0

相关文档推荐

2019年高考英语一轮复习语法专项突破(课件试题)(打包20套)新人教版
免费
2019版高考英语大一轮复习语法突破篇(共11份)
免费
2019版高考英语大一轮复习写作通关篇(·13份)
免费
2019版高考英语大一轮复习 单词记忆法
免费
外研版 必修三 Module 5 Great People and Great Inventions 课件合集
免费
外研版高中英语必修3 Module 4 课件合集
免费
外研版高中英语 必修三 Module 3 课件合集
免费
外研版 高中英语 必修三 Module 2 课件合集
免费
外研版高中英语必修3 Module 1 Europe 课件打包
免费
外研版必修3高中英语复习 Module1-6复习课件
免费
人教版高中英语 Book3 unit3- unit5课件
免费
2017-2018学年高二英语上学期期末复习备考之精准复习模拟题(B卷)
免费
2017-2018学年高二英语上学期期末复习备考之精准复习模拟题(A卷)
免费
2017-2018学年高二英语下学期期末复习备考之精准复习模拟题(A卷)
免费
201702018学年高二英语下学期期末复习备考之精准复习模拟题(B卷)
免费
2019届高考英语一轮复习Unit22-24(课件+试题)(打包12套)北师大版选修8
免费
2019届高考英语一轮复习Unit19-21(课件+试题)(打包12套)北师大版选修7
免费
2019届高考英语一轮复习Unit16-18(课件+试题)(打包12套)北师大版选修6
免费
2019届高考英语一轮复习Unit13_15(课件+试题)(打包12套)北师大版必修5
免费
2019届高考英语一轮复习Unit10-12(课件+试题)(打包12套)北师大版必修4
免费

高中英语审核员

中国现代教育网
分享到:
0积分 下载
             中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

                词形转换类单句语法填空强化练习

                            第一组

    1.After   the   work   was   finished,he  divided  the 
money________(equal) among them.
    答案: equally
    2.The baby looks so________(peace) when he’s sleeping.
    答案: peaceful
    3.All the people were deeply moved by his________(self) spirit.
    答案: selfless
    4.He________(devote) to the work of helping those who suffer 
from accidents and earthquakes.
    答案: is devoted
    5.Though  he has met with many difficulties over the past two 
years,he is still________(hope).
    答案: hopeful
    6.They succeeded in________from the burning bus,which was a 
terrible experience.(escape)
    答案: escaping
    7.If  a  teacher doesn’t treat all his students equally,it 
is________(fair).
    答案: unfair
    8.Thanks for your support and________(guide) in this job.
    答案: guidance
    9.Most  of the students in our class are________(will) to spend 
their money and time on books and other useful things.
             中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    答案: willing
    10.Some  of the films are full of________(violent),which is not 
good for young kids.
    答案: violence
                            第二组

    Ⅰ.单句填空
    1.The  situation put us at a serious________(advantage),which 
made us very worried.
    答案: disadvantage
    2.The  manager thought he was a________(rely) person and told 
him all about the new plan.
    答案: reliable
    3.He   received some gifts from other classmates at the 
________(graduate).
    答案: graduation
    4.That was also her________(finally) appearance on TV.
    答案: final
    5.WTO is an important________(organize) in the world.
    答案: organization
    6.At  last she______________(persuade) to go shopping with her 
boyfriend.
    答案: was persuaded
    7.________(determine) to get ahead of the others in studies,he 
works day and night.
    答案: Determined
    8.He was very tired and________(bend) over the desk.
             中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    答案: bent
    9.I’m afraid we’ll have to work extra hours,for some problems 
are hard____________(settle).
    答案: to settle
    10.Many__________(journal) were sent to cover the sports 
meeting.
    答案: journalists

                          第三组
    Ⅰ.单句填空
    1. They are discussing how to build up a____________(power) 
government.
    答案: powerful
    2.He made a big mistake because of his____________(ignore).
    答案: ignorance
    3.Please clean the____________(dust) windows after class.
    答案: dusty
    4.His angry expression suggested he ____________(agree) with 
the decision.
    答案: disagreed
    5.The  poor woman is so____________(concern) about her son’s 
safety   that she couldn’t sleep well all night.
    答案: concerned
    6.I________(like) people who talk loudly in public places.I think 
it’s very impolite.
    答案: dislike
    7.What a beautiful sight!Wild flowers of different colors spread 
             中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

all over the hills and around the lake,________ (add) to the beauty of 
the valley.
    答案: adding
    8.When   first________(settle) down in Chengdu,Maria found 
herself unable to get used to the spicy food.
    答案: settling

                            第四组

    Ⅰ.单句填空
    1.She  will tell us why she feels so strong that each of us has a 
role________________(play) in making the earth a better place to live in.
    答案: to play
    2.Oprah  (奥普拉),the   queen of American daytime talk TV,
_________________(recognize) as one of the most powerful women in 
the world.
    答案: is recognized
    3.Linda’s health is improving________(gradual) day by day,and 
the doctor has advised her to stay home for a couple of weeks.
    答案: gradually
    4.Growing vegetables looks easy,but________(actual) there is a 
lot to learn.
    答案: actually
    5.A good decision______________(base) on one’s knowledge and 
experience.
    答案: is based
    6.Ellen is________(fluently) in both English and French,which 
gives her an advantage over others.
             中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    答案: fluent
    7.Mr  Green ________(frequent) goes to the park for a walk with 
some friends after supper.
    答案: frequently
    8.She looked at me without________(express).
    答案: expression
    9.Teachers________(rich) their knowledge while teaching their 
students.
    答案: enrich
    10.My friend also has some trouble with________(spell).
    答案: spelling

                            第五组

    Ⅰ.单句填空
    1.It came as ________________(shock) that a fire broke out in 
Shanghai yesterday,killing at least 5 people.
    答案: a shock
    2.I received his mother’s phone call at ten.Only then did I know 
that he was badly________(injure) in an accident the day before 
yesterday.
    答案: injured
    3.—Why do you look so worried?
    —My   computer broke down last week and my essay has been 
left________(unfinish) since.
    答案: unfinished
    4.She is always talking as though she________(know) everything 
under the sun.
             中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    答案: knew
    5.It________________(report) that Bin Lade was shot by 
American soldiers.
    答案: is reported
    6.It’s________(use) to argue with the foolish person.
    答案: useless
    7.Seeing the________(frighten) scene,the boy began to cry.
    答案: frightening
    8.The  girl is an________(extreme) popular student in the class,
because she is very kind.
    答案: extremely
    9.Mary  will never forget the________(suffer) caused by the car 
accident.
    答案: suffering
    10.A  large amount of rainforest is being________(destroy) every 
day.
    答案: destroyed
0积分下载