网校教育资源平台

广东省廉江市实验学校人教版高一英语必修4Unit 4 单元测试题 2

评价文档:
文档评论: 0

高中英语审核员

中国现代教育网
分享到:
0积分 下载
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

                      Book 4 Unit 4 Body language

第二部分:      阅读理解     (共两节,满分        40 分)
第一节(共      15 小题;每小题      2 分,满分    30 分)
    阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C                     和  D)中,选出最佳选项。
                                     A


       Jessie, a student from Shanghai, is studying in Chicago. The following entries are taken 
from her blog (博客) during her first three months in the United States.
August 31
    People often refer to Shanghai as “The Sleepless City,” but I didn’t understand why until 
I got to Chicago. I was window-shopping with another student this evening when suddenly 
the store owners started pulling down their gates and locking their doors. Soon the whole 
street was closed, even though it wasn’t dark yet. I’ve never seen this in Shanghai, where the 
busiest streets “stay awake” all night. You can go out to restaurants, stores, and movies even 
long after midnight. 
September 5
    After the first week of class, I’ve found some differences between Chinese students and 
American students. Whenever a teacher asks a question, my classmates immediately shout out 
their answers. And some of them interrupt (打断) the teacher. In Shanghai, we’re usually 
quiet in class so that the teacher can finish on time. We usually ask the teacher questions 
afterward.
October 6
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    I met an interesting girl in an Internet café today. I was writing an email to my mother, 
and she asked me what language I was using. We ended up talking for about an hour! People 
in Chicago seem very comfortable with each other. It seems quite natural for two people to 
start talking in a café. This is something that doesn’t happen in Shanghai. At home, I’d never 
just start chatting with a stranger. I like that it’s easy to meet new people here. 
21. What did Jessie learn on August 31?
A. Students in Chicago prefer shopping.
B. People in Chicago sleep less than people in Shanghai.
C. Streets in Chicago are less busy than those in Shanghai.
D. Business hours in Chicago are shorter than those in Shanghai.
22. How do American students behave in class?
A. They express their opinions directly.
B. They show no respect for their teacher.
C. They try to attract the teacher’s attention.
D. They seldom cut in on the teacher’s speech.
23. When meeting a stranger, people in Chicago seem to be _____.
A. shy                B. nervous           C. communicative              D. defensive
24. What does the text mainly tell us?
A. A girl’s experience of culture shock in a foreign country.
B. The differences between China and America.
C. How to make friends with foreigners.
D. How to live a happy life abroad.
 


                                    B[来源:学科网 ZXXK]
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台


    Allan Pease has been known internationally as “Mr. Body Language” since his book on 
the subject became a multi-million best-seller all over the world.
    Allan started his sales career at age 10 selling rubber sponges (橡胶海绵) door-to-door 
after school to earn pocket money. He began writing and developing his own techniques of 
selling at age 18. By 21 he was the youngest person ever to sell over $1,000,000 of  life 
insurance in his first sales year and at 24 achieved membership in “International Top 20” for 
multi-million dollar sales — the youngest ever to do it. At 29 he was a manager and partner in 
Australia’s largest Life Insurance Brokerage and was responsible for $103,000,000 of 
insurance sales in one year before becoming a full-time speaker.
    For over 30 years Allan has taught others how to succeed. He teaches skills and 
techniques in a humorous way that people never forget. His addresses, books and videos are 
sought by business managers, Prime Ministers, TV presenters and stars. He has written six 
best-selling books and has appeared on TV and radio throughout the world including a TV 
and video series on body language which has been seen by over 100 million people.
    Today, he heads his own Training Company and gives speeches in 30 countries. His 
client (客户) list reads like a “Who’s Who in Business” — names like IBM, McDonald’s and 
the BBC. Allan has given speeches for the army and navy, and at hospitals and universities. 
    In his classes, he teaches others to read between the lines of what others say and develop 
an understanding through “Body Language” signals. Dr. Blair Stone, from Macquarie 
University, said, “Allan Pease is hilarious. He makes his class very humorous. Plus I never 
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

realised that I can laugh so much while learning so much, and his address was consistent (符
合的) with the high standards a university expects.” 
    “Allan Pease can hold an audience for several hours and still be wonderfully interesting 
and entertaining. He does an exceptional job,” said Tetra Pak from Master Builders’ 
Association.
25. According to the text, Allan _____.
A. was an early success
B. became famous late in life
C. earned his living at the age of ten
D. had a sudden rise in his sales career
26. Paragraph 3 is mainly about Allan’s _____.
A. influence on famous people
B. great achievements 


C. best-selling books[来源:Z&xx&k.Com]
D. teaching methods
27. The underlined word “hilarious” in the text probably means “_____”.
A. brave                    B. strange           C. noisy                    D. funny
28. What do Tetra Pak’s words suggest?
A. He thinks highly of Allan.   
B. He laughs more and learns less.   
C. Allan talks big to impress the audience.   
D. Allan always keeps the audience waiting.
 
                                     C
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台


    Located (位于) 40 miles northeast of San Diego, California, Valley Center has more than 
27 square miles of countryside beauty and 21,000 acres of agricultural land. Along with the 
activities mentioned here, the Chamber of Commerce website (www.vcchamber.com) lists a 
large number of outings for your family to enjoy: Palomar Mountain Observatory, Lakes 
Wohlford, Hodges and Henshaw, Sengme Oaks Water Park, and Pala Mission. 
Bates Nut Farm
15954 Woods Valley Rd.
www.batesnutfarm.biz
760-749-3333
    Most people would agree that no visit to Valley Center would be complete without a stop 
at Bates Nut Farm. Gilbert and Beatrice Bates founded the farm in 1921. The farm has a 
picnic area and a large store full of nuts (坚果), candies and treats. Kids can feed farm 
animals, and in the fall, find pumpkins along with many fun, seasonal activities for the family. 
The place, which started out as a nut farm, is now home to many family-friendly events 
throughout the year like car shows and music festivals. 
Valley Center Wellness Spa
28714 Valley Center Rd.
www.valleycenterwellnessspa.com
760-751-5303
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    The Valley Center Wellness Spa invites you to experience some of the special spa (温泉
疗养) treatments in a private environment. Spa-goers can enjoy facials and skin treatments at 
this spa owned by Jana Limon.
Keys Creek Lavender Farm 
12460 Keys Creek Rd.
www.kclfarm.com
760-742-0523
    San Diego County’s lavender (薰衣草) farm has eight acres of lavender fields. Open 
during harvest time — May through June — it offers lavender picking, English high teas and 
workshops. Open daily from 9 a.m. to 5 p.m. 
Valley Center Western Days
28246 Lilac Rd.
www.westerndays.org
760-749-8041
    Each May, the week-long series of events kicks off with the Western Days Parade, the 
Valley Center Stampede Rodeo, and an evening musical performance. You can enjoy the fun 
and meet some new friends here.
29. If you want to go somewhere for a picnic, you may call _____.
A. 760-742-0523                B. 760-749-8041          C. 760-749-3333         D. 760-751-5303
30. What can one do in Keys Creek Lavender Farm?
A. Pick lavender.     
B. Watch car shows. 
C. Feed farm animals.      
D. Have a lavender spa.
31. One can enjoy live music in _____. 
A. Bates Nut Farm & Valley Center Wellness Spa
B. Valley Center Wellness Spa & Keys Creek Lavender Farm 
C. Keys Creek Lavender Farm & Valley Center Western Days
D. Valley Center Western Days & Bates Nut Farm
 
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

                                     D


    The Internet is a growing new world that has been developing ever since it was created 
many  years ago. The only reason Internet sales are not taxed (征税) is because we did not 
know the Internet would be used to sell products when it was created. Internet sales are no 
different than going into the store to buy the exact same product except for the fact that 
Internet sales are not taxed.
     When buying online, people cannot see and touch the product the same way they could 
in a store. To fix this, customers are going into the store to see the product. Then if they like 
the product, they buy it online to save money on the sales tax. This is a form of tax evasion 
(逃税) if you ask me! 
     Everyone has to pay the tax in the store so they should have to pay taxes online as well. 
Also, the added money brought in through Internet taxing could help the government to fund 
(为……拨款) certain policies and other things that they could not do without the added funds. 
This could go toward the country’s schools or other things necessary for society to function 
well. These funds could be extremely beneficial because of the recession (经济衰退) that the 
country is in at this point. Internet taxing is a way to increase those funds and in turn improve 
the quality of life for all who live in that country.
    In conclusion, there are many more positives than negatives in the argument over taxing 
Internet sales. I do understand that I may have to pay more if I want to buy something online, 
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

but the funds stay within my society and help my country. The added cost may hurt me at first 
but in the end, the funds will help me and others in our country. 
32. The text mainly discusses _____.
A. whether it is a good way to buy things online 
B. whether Internet sales should be taxed
C. why people love to buy things online
D. why Internet sales are not taxed
33. Internet sales are not taxed because _____.
A. selling online was unexpected 
B. they are different from store sales
C. people don’t know how to tax them
D. many people are against taxing them
34. What can we learn from Paragraph 2? 
A. Online shoppers find it difficult to buy satisfactory goods.
B. Customers get better products at a lower price online.
C. Problems related to online shopping are hard to fix.
D. Online shoppers probably try to avoid paying tax.
35. According to the author, taxing Internet sales _____.
A. is good for all people 
B. can help the country out of the recession 
C. can help improve the quality of products
D. is beneficial to the development of Internet
第二节(共      5 小题;每小题      2 分,满分    10 分)
    根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为
多余选项。
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台


    In 1982 I found myself in need of a lock to use on an exercise room locker where I work. 
My oldest daughter had one that she had been using for her middle school locker.  36  It was 
just an ordinary lock. It is always tied to a loop (环) on my workout bag and gets moved to a 
locker each day, then moved back when I leave the exercise room after a run outside or 
exercise inside. Since 1982, the lock has seen three different locker rooms. I guess I have 
locked and opened it 10,000 times.  37 
    On a few occasions I left it unlocked on a locker, but it was always there when I returned 
the next day. Generally, people around here are very honest.  38 
    The lock is a small thing, not worth much in monetary terms.  39  Funny how you can get 
attached to something that becomes part of your life without your even realizing it. When I 
die, I will give it back to the daughter who never asked for the lock back.  40 
 A. It is still in good working order.
B. My daughter lost her lock somewhere.
C. Many people ask me where I get my lock.
D. I hope she will keep it to remember me by.
E. Some people don’t even lock their lockers. 
F. But it has come to be one of my most prized belongings. 
G. But since it was summertime she didn’t need it and gave it to me.
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

第三部分:      语言知识运用       (共两节,满分        45 分)
第一节:完形填空(共           20 小题;每小题      1.5 分,满分   30 分)
    阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C                        和  D)中,选出可以填
入空白处的最佳选项。

    Have you ever volunteered for something? Why did you do it? How did you feel when 
you finished?
     41  arrive early, stay late, go without breaks, and always smile. They do a job without 
being  42  and they are willing to offer  43 . Can you imagine what would happen to our work 
 44  everybody did his or her  45  in the volunteer spirit of “I want to” rather than in the 
contractual (合同的) spirit of “I have to”? Contracts require you to do what you have  46  to 
do or promised to do. Volunteerism  47  requires you to do so,  48  it leads to higher 
productivity at the same time. 
       Imagine what a(n)  49  would be like without volunteers. Consider the organizations that 
   50  volunteers: youth groups, hospitals, schools, sports leagues and environmental groups 
— in every area throughout our country. Our life would be  51  if it were not for the 
volunteers who selflessly offer their time while  52  no pay — and often little or no 
recognition.
       What is the force  53  these unusual efforts and the great desire to help others? Volunteers 
find the work extremely satisfying and volunteering   54  personal skills. It  55  us how to use 
our time more productively. More  56 , it teaches us that it isn’t  57  what you have, but more 
often what you  58  that matters most in life. It teaches us to place a greater value on what we 
contribute to (为……作贡献) society than on what we  59 .
    Through volunteering, we make more than just a living with our lives — we make a  60 
 and create “ordinary” miracles (奇迹). May each of us volunteer to make and keep our 
country friendlier, kinder and more helpful in the world!
41. A. Volunteers         B. Students       C. Doctors                  D. Teachers
42. A. respected          B. protected        C. found               D. paid
43. A. advice                    B. places         C. help                       D. chances
44. A. for                B. if                     C. and                          D. unless
45. A. homework             B. job                  C. exercise                 D. research
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台


46. A. remembered        B. learned          C. agreed             D. prepared[来源:学科网]
47. A. soon                      B. also                 C. often                     D. just
48. A. but                B. before              C. till                           D. so
49. A. organization        B. school                C. hospital                D. country
50. A. belong to           B. depend on          C. wait for             D. laugh at
51. A. more exciting       B. more pleasing     C. less surprising       D. less satisfying
52. A. receiving            B. leaving           C. minding                 D. imagining
53. A. behind                 B. against            C. without             D. among
54. A. requires          B. shows             C. develops                 D. studies
55. A. challenges        B. allows            C. reminds                   D. teaches
56. A. interesting          B. important          C. reasonable              D. successful
57. A. always                 B. sometimes       C. finally               D. much
58. A. build                   B. give                C. achieve                  D. expect
59. A. value                  B. like                 C. get                          D. know
60. A. choice                 B. decision          C. difference                D. plan
第二节(共      10 小题;每小题      1.5 分,满分   15 分)
    阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于                      3 个单词)或括号内单词的正确
形式。

Richard: How was your holiday? Was it OK?
Frank: Yes. It was fine, but I nearly 61. ________ (die).
Richard: Are you joking?
Frank: No, I’m serious. I really thought I was going to die. 62. ________ (honest), I hope I 
never see another crocodile in my life!
Richard: I 63. ________ imagine. That’s awful! It actually reminds me of something 64. 
________ happened to me last year in Indonesia.
Frank: What was that?
Richard: Well, I was there on holiday and I decided to spend a few days trekking through the 
thick forest. On 65. ________ second day, we were walking along a path through the 
rainforest 66. ________ suddenly some huge lizards (蜥蜴) came running out of the bushes 
from all sides. They were much bigger than me. Everyone ran away, 67. ________ (leave) me 
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

with three of those monster lizards moving towards me. I tried to scream, but just couldn’t! I 
really thought 68. ________ were going to eat me. 
Frank: God! That sounds 69. ________ (terrify)! So what happened?
Richard: Well, the guides managed to stop the lizards 70. ________ some big sticks, and so I 
managed to escape.
 
第四部分:      写作   (共两节,满分        35 分)
第一节:短文改错(共           10 小题;每小题      1 分,满分    10 分)
       假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。
文中共有     10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除
或修改。

       增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
       删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
       修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
       注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;2.               只允许修改     10 处,多者(从第       11 处
起)不计分。

    During the summer vacation, I often got up at 6:00 and take a walk in the garden for half 
an hour. After breakfast, I began reading English books and did some exercise in maths, what 
took me several hours. I worked quite hardly and made a good progress. I went to swim in the 
afternoon. I did go home until it was about five or six o’clock. Sometimes a friend of me 
would come to see me and we would spend some time listen to music. I spent my vacation 
happily by this way. I not only improved my studies rapid but also became a good swimmer.
第二节:书面表达(满分            25 分)
       假设你是李华,你的英国朋友罗伯特(Robert)准备来中国学习,因此想了解一些中
国的肢体语言。请你用英语给他写封邮件,介绍一些日常的肢体语言。

       注意:词数   100 左右。
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台


参考答案

21-25 DACAA              26-30 BDACA
31-35 DBADA          36-40 GAEFD               41-45 ADCBB
46-50 CBADB          51-55 DAACD              56-60 BABCC


61. died                   62. Honestly               63. can[来源:学|科|网]
64. that                    65. the                       66. when
67. leaving              68. they                       69. terrifying                 70. with
短文改错:

71. ... and take a ...                           take → took 
72. ... some exercise in ...               exercise → exercises
73. ... maths, what took ...              what → which
74. ... quite hardly and ...                hardly → hard


75. ... made a good ...                      去掉 a[来源:Zxxk.Com]
76. ... I did go ...                                did 后加 not 或 did → didn’t
77. ... of me would ...                        me → mine
78. ... time listen to ...                        listen → listening
79. ... by this way.                              by → in 或去掉 by
80. ... my studies rapid ...                   rapid → rapidly
One possible version:
Dear Robert,
    In China, we wave our hands to say “hello” or “goodbye”. We usually greet our guests by 
shaking hands with them. Some people may nod and smile instead of shaking hands. When 
you are introduced to a Chinese group, they may greet you by clapping their hands.
    Like in many countries, we nod our heads to say “yes” and shake our heads to say “no”. 
People will hold their thumbs up to praise a person, if he does something great. Sometimes, 
 we bow to show great respect and thanks to others.
    I hope this information will be helpful to you.
部分解析
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

阅读理解:

A 篇 (热点话题)
    本文是记叙文。文章主要描述了作者在国外感受到的文化冲击。

21.  D。推理判断题。根据          8 月 31 日描述的“尽管天还没黑,但是芝加哥的商场就已经
关门了,而上海最繁华的街道则是通宵营业”可知,芝加哥的商店营业时间比上海的短。

22. A。细节理解题。根据          9 月 5 日描写的    Whenever  a teacher asks a question, my 
classmates immediately shout out their answers. And some of them interrupt the teacher 可知,
美国学生在课堂上很直率。

23. C。推理判断题。根据最后一段的              People in Chicago seem very comfortable with each 
other. It seems quite natural for two people to start talking in a café 可知,芝加哥的人遇到
陌生人时很愿意交谈。

24. A。主旨大意题。文章主要描述了上海的女孩在芝加哥受到的文化冲击。
B 篇 (个人情况)
       本文是记叙文。文章主要介绍了国际著名的人际关系和身体语言专家——亚伦·皮
斯。

25. A。推理判断题。根据第二段描述亚伦                30 岁前的个人成就可知,他年轻有为。
26.  B。段落大意题。第三段主要讲述了亚伦的成就。他受到众多名人的追捧和广大观
众的关注。

27. D。词义猜测题。根据划线词接下来的句子                  He makes his class very humorous 可知,
亚伦很风趣、幽默。由此可知,hilarious             和 funny 意思相近。
28. A。推理判断题。根据最后一段              Tetra Pak 所说的“亚伦可以一直风趣地给观众讲几
个小时的课,他的工作非常杰出”可知,Tetra Pak                高度赞扬亚伦。
C 篇 (旅游)
    本文是应用文。文章主要介绍了圣地亚哥的                   Valley Center。
29. C。细节理解题。根据         Bates Nut Farm 部分的  760-749-3333 和 The farm has a picnic 
area 可知。
30. A。细节理解题。根据         Keys Creek Lavender Farm 部分的  it offers lavender picking 可
知,这家农场提供采摘活动。
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

31. D。细节理解题。根据         Bates Nut Farm 部分的  home to many family-friendly events ... 
music festivals 以及 Valley Center Western Days 部分的 the week-long series of events ... 
and an evening musical performance 可知。
D 篇 (购物)
       本文是议论文。文章主要讨论了网购该不该收税。
32. B。主旨大意题。本文主要讨论了网购该不该收税。
33. A。细节理解题。根据第一段的             The only reason Internet sales are not taxed is because 
we did not know the Internet would be used to sell products when it was created 可知,网购
之所以没收税是因为网购出乎人们意料。

34. D。推理判断题。根据第二段的             they buy it online to save money on the sales tax 可知,
在网上购物实际上是逃避纳税。

35. A。推理判断题。根据第三段的             Internet taxing is a way ... improve the quality of life 
for all who live in that country 可知,作者认为网购征税对全民有利。
 
七选五:
话题:个人情感
    本文是记叙文。作者讲述了他使用锁子的经历以及对它的深厚感情。

36. G。根据前一句的       she had been using for her middle school locker 可知,大女儿暑假
期间用不着锁子。

37. A。根据前一句      I guess I have locked and opened it 10,000 times 可知,下文接着说锁
子依旧很好用。

38. E。根据前两句“有时虽然把锁子落在柜子上,但第二天它依然在那儿,那里的人都
很诚实”可知,有些人根本就不锁柜子。
39. F。根据前一句“这把锁不太值钱”以及下一句“人们会在不知不觉中依恋生活中的东
西”可知,锁子已经成为作者最珍贵的财产之一。
40. D。根据前一句      When I die, I will give it back to the daughter who never asked for the 
lock back 可知,作者想在去世后把锁子归还给女儿,希望她睹物思人。
 
完形填空:
话题:人际关系
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

       本文是议论文。文章主要讨论了社会上的志愿者。
41. A。根据上文的      volunteered 以及下文的    volunteer, Volunteerism 可知。
42. D。根据常识可知,志愿者不收取报酬。
43. C。根据下文的      the great desire to help others 可知,志愿者乐于助人。
44. B。根据上文的      Can you imagine 可知,此处设想如果人人都志愿工作的情形。
45. B。根据上文的      what would happen to our work 以及下文的  Contracts 可知。
46. C。根据下文的      or promised to do 可知,agreed 和 promised 在此构成并列。
47. B。根据上文的      Contracts require you to do 和下文的 requires you to do so 可知,志愿
工作也需要你做自己许诺过的事情。

48. A。根据下文的      higher productivity 可知,此处用比较级来表达转折意义。
49. D。根据下文的       throughout our country 可知,作者在此假设如果一个国家没有志愿
者的情况。

50. B。根据下文列出的机构可知,这些组织机构都依赖于志愿者。
51. D。52. A。如果没有志愿者不计回报的无私奉献,那么我们的生活不会这么如意。
53. A。根据接下来解释为什么志愿者从事志愿工作可知,本段主要探讨其背后的原因。

54. C。根据下文的      how to use our time more productively 以及 it teaches us 可知,志愿工
作可以培养个人技能。

55. D。根据下文两处提到的          it teaches us 可知。
56. B。57. A。58. B。从事志愿工作可以培养个人技能,使我们更有效地利用时间。更
“重要的(important)”是,它使我们明白,生活中最重要的“往往(always)”不是你拥有什么,
而是你能“给予(give)”什么。what you have       与  what you give 形成对比。
59. C。根据上文的      what we contribute to society 可知,我们应该更重视我们能为社会做
什么而不是我们能从社会中得到什么。

60. C。根据上文的       we  make  more  than just a living with our lives 以及下文的
create “ordinary” miracles 可知,通过志愿工作,我们能有所改变。
 
语法填空:

61. died。考查时态。由      It was fine 可知, 在谈论过去的事,故用一般过去时。
62. Honestly。考查副词。修饰整个句子用副词。
                   中国现代教育网    www.30edu.com  全国最大教师交流平台

63. can。考查情态动词。由上下文可知,I ________ imagine             表示 “我可以想象”,故填
can。
64. that。考查关系词。分析句子结构可知,________                 happened to me  last year in 
Indonesia 是定语从句,修饰       something,且从句中缺少主语,故填            that。
65. the。考查冠词。此处指“第二天”,序数词前用定冠词                    the。
66. when。考查句式结构。本句用了            be doing sth. when ... 结构。
67. leaving。考查非谓语动词。Everyone        与  leave 之间是逻辑上的主谓关系,故用动词-
ing 形式短语作结果状语。
68. they。考查代词。 空格处指代上文提到的               lizards,故填  they。
69.  terrifying。考查形容词。空格处作系动词            sounds 的表语,表示主语的特征,故填
terrifying。
70. with。考查介词。sticks    是工具,故填      with,表示“用”。
 
0积分下载