网校教育资源平台

英语词汇突破 词形转换类单句语法填空必修五

评价文档:
文档评论: 0

相关文档推荐

2017年全国中学生英语能力竞赛高二初赛试卷 (PDF版)
免费
2017年全国中学生英语能力竞赛高三初赛试卷 (PDF版)
免费
2017年全国中学生英语能力竞赛高一初赛试卷 (PDF版)
免费
人教版 高中英语必修一 unit 1 Friendship全套课件(共99张)
免费
河北省邢台市育才中学高中英语人教版必修1 教案和随堂训练
免费
河北省邢台市育才中学高中英语必修1 Unit 4 Earthquake Speaking and Writing 课件 (共11张PPT)
免费
河北省邢台市育才中学高中英语必修1 Unit 4 Earthquake attributive clause 课件 (共35张PPT)
免费
河北省邢台市育才中学高中英语必修1 Unit 2 English around the world 课件 (共59张PPT)
免费
河北省邢台市育才中学高中英语必修1 Unit 3 Travel Journal 课件 (7份打包)
免费
人教版 高中英语 必修二 课件合集
免费
外研版必修1高中英语 Module 5 A lesson in a lab 单元课件合集(共9份)
免费
外研版必修1高中英语 Module 4 A Social Survey 单元课件合集(8份打包)
免费
外研必修1 Module 3 My First Ride on a Train 单元课件合集(5份打包)
免费
外研必修1 Module2 My New Teachers 单元课件合集(共7份)
免费
外研版 必修1 Module 1 单元课件合集(7份)
免费
河北省邢台市育才中学人教新课标高中英语必修三 Unit4 Astronomy the science of the stars 教案
免费
河北省邢台市育才中学人教新课标高中英语必修三 Unit5 Canada The True North Reading 教案
免费
河北省邢台市育才中学人教新课标高中英语必修三 Unit4 Astronomy the science of the stars 随堂练习
免费
河北省邢台市育才中学人教新课标高中英语必修三 Unit5 Canada The True North Reading 随堂练习
免费
河北省邢台市育才中学人教新课标高中英语必修三 Unit5 Canada
免费

高中英语审核员

中国现代教育网
分享到:
0积分 下载
                  中国现代教育网 www.30edu.com  全国最大教师交流平台

             英语词汇突破 词形转换类单句语法填空

                            人教 必修五各单元

                         Unit 1  Great scientists

    Ⅰ.单句填空
    1.As far as I know,Mark is a________(caution) shopper who always does some careful 
research on the market before he buys something valuable.
    答案: cautious
    2.It is said that sixty percent of all energy________(produce) in the world today is being 
lost as wasted heat.
    答案: produced
    3.When he came back three hours later,they were still sitting on the sofa,
________(absorb) in conversation.
    答案: absorbed
    4.Children________(expose) to difficult situations are better at handling 
those________(challenge) tasks.
    答案: exposed;challenging
    5.We will have a further discussion before we draw a final ________(conclude).
    答案: conclusion
    6.The prime minister is making an important________(announce) at the moment.
    答案: announcement
    7.Twenty­five thousand deaths per year are caused by air________(pollute).
    答案: pollution
    8.The belief that the world is flat is not________(science).
    答案: scientific

                     Unit 2  The United Kingdom

    Ⅰ.单句填空
    1.________(divide) into three groups,the students began to discuss the topic left over last 
time.
    答案: Divided
    2.Struggling his way in the dark for a whole night,he finally found himself________(lose) 
                  中国现代教育网 www.30edu.com  全国最大教师交流平台

in the forest.
    答案: lost
    3.Please keep in mind no matter how frequently________(praise),you should never relax 
your efforts.
    答案: praised
    4.If it’s________(convenience),call me tomorrow before noon.
    答案: convenient
    5.The plane is the main________(attract) at this weekend’s air show.
    答案: attraction
    6.This is a good chance to go abroad,so she is________(willing) to give it up.
    答案: unwilling
    7.Another________(possible) is that we’ll go to Mexico for further study.
    答案: possibility
    8.________(thrill) at the good news,she couldn’t say a word.
    答案: Thrilled

                        Unit 3  Life in the future

    Ⅰ.单句填空
    1.________(compare) with conducting an interview by QQ online,a facetoface interview 
in person can provide people with more reliable details.
    答案: Compared
    2.As the meeting was on,the man who was late________(slide) into the meeting room 
without being noticed.
    答案: slid
    3.Everyone needs to learn new things________(constant) on the job and it is common 
practice for people to go back to school.
    答案: constantly
    4.—What’s your________of your English teacher?
    —He is a kind and handsome young man,but what________me most is his sense of 
humour.(impress)
    答案: impression;impresses
    5.It is________that all students should wear the school uniform in school,but not all 
students obey the________.(require)
    答案: required;requirement
    6.The cruel and________(greed) woman was punished by the two boys.
                  中国现代教育网 www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    答案: greedy
    7.Those desks need________,you’d better________them to the height of the 
children.(adjust)
    答案: adjusting/adjustment/to be adjusted;adjust
    8.Her parents gave her so much money that she’s got no ________(motive) to get a job.
    答案: motivation
    9.The________(recycle) water is used to water plants.
    答案: recycled
    10.I was so familiar with him that I recognized his voice________(instant) I picked up the 
phone.
    答案: instantly

                       Unit 4  Making the news

    Ⅰ.单句填空
    1.I am very________(delight) to accept it.Thank you for your lovely doll.
    答案: delighted
    2.After graduation she got an________(admire) job.
    答案: admiring
    3.It is such a(n)________(usual) work of art that everyone wants to have a look at it.
    答案: unusual
    4.He is a________(profession) aritist;he lives by selling his pictures.
    答案: professional
    5.I believe the house was________(deliberate) set fire to.
    答案: deliberately
    6.The figures of the missing will________(publish) tomorrow.
    答案: be published
    7.I wondered if I could have an________(appoint) with the doctor the following day.
    答案: appointment
    8.I have formed the habit of________(polish) my shoes before I leave home.
    答案: polishing
    9.I waited patiently hoping that someone would come to my________(assist).
    答案: assistance
    10.We were able to get the________(inform) we needed from the Internet.
    答案: information
                  中国现代教育网 www.30edu.com  全国最大教师交流平台

                           Unit 5 First aid
    Ⅰ.单句填空
    1.—Don’t put so much________(press) on the children.It’s harmful to their health.
    —OK,I won’t.
    答案: pressure
    2.The  number of people,who have access to their own cars,________________(rise) 
sharply in the past decade.
    答案: has risen
    3.They  have earned lots of money,so I________(firm) believe that the business is a 
success.
    答案: firmly
    4.In the garden we can find a________(various) of plants.
    答案: variety
    5.He said________(mild) to me that he didn’t mean to upset me.
    答案: mildly
    6.I wasn’t________(bravery) enough to tell her what I thought of her.
    答案: brave
    7.Words don’t have the power to hurt you________the person who says them means a lot 
to you.
    答案: unless
    8.She________(play) volleyball regularly for many years when she was young.
    答案: played
    9.Though________(warn) again and again,the young man still drove after drinking,
leading to his being fined.
    答案: warned
    10.There is little doubt________you will be able to judge truth and error if you have 
confidence in yourself.
    答案: that
0积分下载