网校教育资源平台

英语词汇突破 词形转换类单句语法填空选修七

评价文档:
文档评论: 0

相关文档推荐

(江苏版)2019届高考英语一轮复习第二部分语法专项突破(试题)(打包12套)牛津译林版
免费
(江苏版)2019届高考英语一轮复习第二部分语法专项突破(课件)(打包12套)牛津译林版
免费
(江苏版)2019届高考英语一轮复习第一部分基础考点聚焦 牛津译林版必修8 Unit1-3(课件试题)(打包8套)
免费
(江苏版)2019届高考英语一轮复习第一部分基础考点聚焦 牛津译林版必修7 Unit1-3(课件试题)(打包6套)
免费
(江苏版)2019届高考英语一轮复习第一部分基础考点聚焦 牛津译林版必修6 Unit1-3(课件试题)(打包6套)
免费
(江苏版)2019届高考英语一轮复习第一部分基础考点聚焦 牛津译林版必修5 Unit1-3(课件试题)(打包6套)
免费
(江苏版)2019届高考英语一轮复习第一部分基础考点聚焦 牛津译林版必修3 Unit1-3(课件试题)(打包6套)
免费
(江苏版)2019届高考英语一轮复习第一部分基础考点聚焦 牛津译林版必修2 Unit1-3(课件试题)(打包6套)
免费
(全国卷)2019届高考英语一轮复习语法部分第1-12讲课件(打包12套)
免费
(全国卷)2019届高考英语一轮复习新人教版选修8 Unit1-5(课件试题)(打包10套)
免费
(全国卷)2019届高考英语一轮复习新人教版选修7 Unit1_5(课件试题)(打包10套)
免费
(全国卷)2019届高考英语一轮复习新人教版选修6 Unit1-5(课件试题)(打包10套)
免费
(全国卷)2019届高考英语一轮复习新人教版必修5 Unit1-5(课件试题)(打包10套)
免费
(全国卷)2019届高考英语一轮复习新人教版必修4 Unit1- 5(课件试题)(打包10套)
免费
(全国卷)2019届高考英语一轮复习新人教版必修3Unit1-5(课件试题)(打包10套)课
免费
(全国卷)2019届高考英语一轮复习新人教版必修2 Unit1-5(课件试题)(打包10套)
免费
(全国卷)2019届高考英语一轮复习新人教版必修1 Unit1_5(课件试题)(打包10套)
免费
2018-2019北师大版必修4 Unit12CultureShock课件学案习题(打包19套)
免费
2018-2019北师大版必修4 Unit11 TheMedia课件学案习题(打包19套)
免费
2018-2019北师大版必修4 Unit10 Money课件学案习题(打包19套)
免费

高中英语审核员

中国现代教育网
分享到:
0积分 下载
                  中国现代教育网 www.30edu.com  全国最大教师交流平台

             英语词汇突破 词形转换类单句语法填空

                            人教 选修七各单元

                          Unit 1 Living well
    Ⅰ.单句填空
    1.She     was    looking   for   her   three   nephews,but    they   were 
nowhere________________(find),which made her worried.
    答案: to be found
    2.Whatever background you come from,you can be________(equal) successful with your 
hard work like many others.
    答案: equally
    3.—Mr President,do you plan to educate your two daughters to be officials?
    —To tell you the truth,I hope they can do whatever________(suitable) their interests.
    答案: suits
    4.It is because of a long________(absent) from school that I am a bit behind the other 
classmates.
    答案: absence
    5.The only________(accesible) to that farmhouse is across the fields.
    答案: access
    6.Keep your pills________(hand) just in case you feel seasick.
    答案: handy
    7.An________(ambition) person is someone who has an aim in life and strives for it.
    答案: ambitious
    8.After________(graduate) from college,he worked as a salesman in a company.
    答案: graduation
                             Unit 2 Robots
    Ⅰ.单句填空
    1.The superstar showed up at the court,________(accompany) by his manager.
    答案: accompanied
    2.Seeing how  tired my son was,I offered to help.But my wife insisted that our 
son________(clean) the house on his own.
    答案: (should) clean
                  中国现代教育网 www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    3.—I’m going to the post office.Do you have anything________________(post)?
    —No,thanks.
    答案: to be posted
    4.The young lady dressed________(elegant) when she went to work.
    答案: elegantly
    5.Everyone knows she is a________girl who has a________for singing.(talent)
    答案: talented;talent
    6.It________________in his________that the country was in a messy________.(state)
    答案: was stated;statement;state
    7.To   the________of the  boss,his  products could________the need of  the 
customers.(satisfy)
    答案: satisfaction;satisfy
    8.The old blind man asked me to do him a________and find his________book.(favour)
    答案: favour;favourite
                        Unit 3 Under the Sea
    Ⅰ.单句填空
    1.Parents and children should communicate more________(narrow) the gap between them 
so that they can understand each other better.
    答案: to narrow
    2.Being a host city will also help the citizens respond actively to low­carbon living and 
raise people’s________(aware) of environmental protection.
    答案: awareness
    3.Thanksgiving Day is a holiday celebrated________(annual) in the United States on the 
fourth Thursday in November.
    答案: annually
    4.Students must have opportunities to practice new skills and ________(deep) their 
understanding of new information.
    答案: deepen
    5.________(witness) the  violent  scenes,many  people  were shocked.
    答案: Witnessing
    6.Now,I know how to cook healthy and________(taste) meals.
    答案: tasty
    7.The children learned about the________(relation) between the moon and the tides.
    答案: relationship
                  中国现代教育网 www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    8.Some people say more but do less while others do the________(oppose).
    答案: opposite
    9.It______________(urge) that all children be taught to sing.
    答案: is urged
    10.He climbed up the hill without________(pause) for a rest.
    答案: pausing
                            Unit 4 Sharing
    Ⅰ.单句填空
    1.What he needs is the________(secure) of a happy home.
    答案: security
    2.The doctor is performing an important________(operate) on the injured child.
    答案: operation
    3.She________(donation) her books to the library when she retired from her position.
    答案: donated
    4.We have made all the________(arrange) for the conference.
    答案: arrangements
    5.The pine­trees have been planted in a very wide________(distribute).
    答案: distribution
    6.Perhaps the day will come________people will be able to breathe clean air in cities.
    答案: when
    7.When  I woke up,it was already midnight and it took a few seconds for my eyes to 
adjust________the darkness.
    答案: to
    8.With  China________(participate) in the world trade more frequently,the world 
economy is developing more rapidly and steadily.
    答案: participating
                      Unit 5 Travelling abroad
    Ⅰ.单句填空
    1.Brazil has________(abandance) land and water resources,and these days is an 
agricultural exporting superpower.
    答案: abundant
    2.It is recommended that you________(set) aside a few minutes every day to communicate 
with your family.
    答案: set
                  中国现代教育网 www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    3.—It’s the first time she________(see) the beautiful scenery of the sea.
    —Is that the reason why she looks so excited?
    答案: has seen
    4.Well________(prepare) for the coming final exam,he felt very relaxed.
    答案: prepared
    5.He has saved enough money so that he could live________(comfortable).
    答案: comfortably
    6.We all believe that he has the right ________(qualify) for the position.
    答案: qualification
    7.________(hope),we’ll be in Norwich by early evening with our efforts.
    答案: Hopefully
    8.—You shouldn’t leave without ________to her.After all,you’ve done wrong to her.
    —I’ve made an ________to her,but she didn’t forgive me.(apologize)
    答案: apologizing;apology
    9.It was clear that Mr Tailor was a ________who wanted to ________the city with a firm 
hand.Therefore people were dissatisfied with the________.(govern)
    答案: governor;govern;government
    10.Since the United States of America is a multicultural  country,you’ll find it easy to fit 
in ________ the life there within a  couple of months.
    答案: with
0积分下载