网校教育资源平台

英语词汇突破 词形转换类单句语法填空选修八

评价文档:
文档评论: 0

相关文档推荐

人教新课标高中英语必修(三)-Unit5 Canada The True North language point 课件 (2) (共76张PPT)
免费
人教新课标高中英语必修(三)-Unit5 Canada the true north Grammar 课件 (4) (共42张PPT)
免费
人教新课标高中英语必修(三)-Unit5 Canada The True North Reading 课件 (3) (共17张PPT)
免费
人教新课标高中英语必修(三)-Unit4 Astronomy the science of the stars Reading 课件 (1) (共68张PPT)
免费
广东省廉江市实验学校人教版高一英语必修4Unit 5 (学案+测试)
免费
广东省廉江市实验学校人教版高一英语必修4Unit 5 课件
免费
广东省廉江市实验学校人教版高一英语必修4 (教案+练习)
免费
广东省廉江市实验学校人教版高一英语必修4课件
免费
广东省廉江市实验学校人教版高一英语必修4Unit 3(教案+测试)
免费
广东省廉江市实验学校人教版高一英语必修4Unit 3 课件
免费
广东省廉江市实验学校人教版高一英语必修4Unit 2 Working the land
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修4-unit2课件
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修二 Unit5 Music 课件+练习 (8份打包)
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修二 Unit3 Computers 教案+课件+练习 (10份打包)
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修二教案:Unit2 The Olympic Games
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修二学案:Unit2 The Olympic Games
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修二 Unit1 Cultural relics 课件+练习 (8份打包)
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修二课件:Unit 4 Wildlife protection(教案+课件+练习)
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修一教案:Unit 4 Earthquakes
免费
广东省廉江市实验学校人教版高中英语必修一练习:Unit 4 Earthquakes Period 3
免费

高中英语审核员

中国现代教育网
分享到:
0积分 下载
                  中国现代教育网 www.30edu.com  全国最大教师交流平台

             英语词汇突破 词形转换类单句语法填空

                            人教 选修八各单元

                        Unit 1 A land of diversity
    Ⅰ.单句填空
    1.The  April Fools’ tradition is said________________________(start) in the sixteenth 
century.
    答案: to have started
    2.A  good education system should include the practical________(apply) of the theories 
students have been taught in the classroom.
    答案: application
    3.In the past several weeks,many cities in Northern China________________________ 
(suffer) from heavy fogs,causing great inconvenience to people.
    答案: have been suffering
    4.The high________(percent) of smokers from the youth worries the government.
    答案: percentage
    5.________(apparent),he does not know much about this incident.
    答案: Apparently
    6.The________(immigrate) from Asian countries sped up as the war happened more often.
    答案: immigration
    7.She was education minister before________________(elect) president last year.
    答案: being elected
    8.A good judge will try to make the________(punish) fit the crime.
    答案: punishment
                               Unit 2 Cloning
    Ⅰ.单句填空
    1.As is well­known,everyone is forbidden________(smoke) in buses,regardless of what 
they are.
    答案: to smoke
    2.The reason why I object to________(work) with Mr Black in the same office is that he is 
a heavy smoker.
    答案: working
                  中国现代教育网 www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    3.Christmas is drawing near.Let’s go and buy some________(decorate) to make our house 
and Christmas tree more beautiful.
    答案: decorations
    4.The________(correct) of the article is some kind of suffering.
    答案: correction
    5.________(short) after his father’s death,he dropped out of school.
    答案: Shortly
    6.Jackie Chen enjoys great ________(popular) both in Hong Kong and inland.
    答案: popularity
    7.Do you think it’s________(reason) to expect people to work more than 60 hours a week?
    答案: reasonable
    8.We may ask her a few questions to make sure we know________(exact) what she wants.
    答案: exactly
                             Unit 4 Pygmalion
    Ⅰ.单句填空
    1.The man went to bed,________(drink) and when he woke up,he found his shoes still 
on.
    答案: drunk
    2.Lucy was chosen for the job because she was superior________the other candidates.
    答案: to
    3.________(drive) by curiosity,he opened his wife’s notebook and began reading her 
diary.
    答案: Driven
    4.________(fortunate),he wasn’t injured in the traffic accident.
    答案: Fortunately
    5.He made a quick________(adapt) to the new environment.
    答案: adaption
    6.Since he can play many________(music) instruments,he has become a member of the 
band.
    答案: musical
    7.What you said has led to the________(mistake) belief that smoking is not harmful.
    答案: mistaken
    8.Westerners feel this is________(disgust) and shows a complete lack of manners.
    答案: disgusting
                  中国现代教育网 www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    9.She admitted that she was unable________(compromise).
    答案: to compromise
    10.Television is not only a________(convenience) source of entertainment,but a 
comparatively cheap one.
    答案: convenient
                     Unit 5 Meeting your ancestors
    Ⅰ.单句填空
    1.Unfortunately,we rushed the fallen old man to hospital,only________________(tell) 
that  we were responsible for him.
    答案: to be told
    2.We were stuck at the airport because of the heavy fog,otherwise we________________ 
(arrive) here in time for the conference.
    答案: would have arrived
    3.Representatives from many cities will attend the meeting to be held this Friday,which is 
said to be of great________(significant).
    答案: significance
    4.________(assume) that we can’t get the necessary equipment,we will have to give up 
the experiment.
    答案: Assuming
    5.Every year,a good many tourists are attracted to visit the old temple________(date) 
back to the eleventh century.
    答案: dating
    6.We should________(analysis) the problem so that we can solve it.
    答案: analyze
    7.The river forms the________(divide) between the old an new parts of the city.
    答案: division
    8.My desk isn’t always this________(mess)—I’ve been working on a major project these 
days and I haven’t had time to clear up.
    答案: messy
    9.He got________(arrest) for murdering his neighbour.
    答案: arrested
    10.At night,the temperature would drop________(sharpen).
    答案: sharply
0积分下载