网校教育资源平台

2018-2019学年度高二英语人教版必修5 课时提升作业 Unit 5 Warming Up & Reading

评价文档:
文档评论: 0

相关文档推荐

初中英语作文专项训练汇总
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修7 Unit5知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修8 Unit2知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修7 Unit4知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修8 Unit1知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修8 Unit4知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修7 Unit2知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修7 Unit1知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修7 Unit3知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修8 Unit5知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修8 Unit3知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修5 Unit4知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修3 Unit5知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修5 Unit3知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修6 Unit3知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修6 Unit2知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修3 Unit3知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习必修4 Unit4知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修6 Unit1知能演练轻松闯关
免费
2019届浙江高考一轮复习练习选修6 Unit4知能演练轻松闯关
免费

高中英语审核员

中国现代教育网
分享到:
0积分 下载
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

 
                     课时提升作业 十三

                       Unit 5 Warming Up & Reading

Ⅰ. 单句语法填空

1. He was out of work owing to a physical _______ (injure). 

2. He wiped away the _______ (bleed) with a paper. 

3. This gas is highly _______ (poison). 

4. The farmer is always looking for new _______ (various) of wheat. 

5. She complained loudly to the shopkeeper,who answered her _______ (mild). 

6. Her face _______ (swell) with the toothache. 

7. The more he thought of it,the more _______ (bear) it became. 

8. The _______ (symptom)of this disease are fever and sickness. 

9. _____ is mentioned above,you can write to us for further information.  

10. No one could use the computer _______ they had a password. 

答案:1. injury    2. blood   3. poisonous   4. varieties   5. mildly 

6. swelled   7. unbearable   8. symptoms   9. As   10. unless 

Ⅱ. 单句改错

1. He never did an injure to his friends. (        )

2. They bleed for their country and died happily. (        )

3. I don’t think his advice is in the place. (        )

4. This shopping center sells a wide varieties of goods. (        )

5. It’s been a mildly winter this year. (        )
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

6. It is mentioned above,the number of the students in senior high school is 

increasing. (        )

7. The evidence shows that his dog has poisoned to death. (        )

8. Tom has fallen ill for a week. (        )

9. There was a time which I thought my dad didn’t know a thing about being a good 

father. (        )

10. Unless asking to answer questions,the students were not supposed to talk in 

class. (        )

答案:1. injure 改为   injury

2. bleed 改为 bled

3.去掉  the

4. varieties 改为 variety

5. mildly 改为 mild

6. It 改为 As

7. has 后面加  been

8. fallen 改为 been

9. which 改为 when

10. asking 改为 asked


Ⅲ.  阅读理解

                                 A
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    You may need to give first aid. First aid is defined as the emergency care given 

to a sick or an injured person. The goals of first aid are to prevent death and to 

prevent injuries from becoming worse. 

    Each emergency condition is different. However, the following rules apply to 

any kind of emergency. 

    *Be aware of your limitations. Do not try to do more than you are able to. Nor 

should you do things if you are unfamiliar with them. Do what you can under the 

conditions at the time. 

    *Stay calm. Acting calmly will help the victim feel safe. 

    *Take a quick look to see if the victim is bleeding, and if there is a pulse. 

    *Keep the victim lying down and do not move him or her. You could make an 

injury worse if you move the victim. 

    *Take necessary emergency steps. 

    *Call for help or ask someone to make the EMS system(急救服务系统)start. 

    *Do not remove clothing unless you have to. If clothing must be removed, tear 

the clothes along the seams(线缝). 

    *Keep the victim warm. Cover the victim with a blanket. Coats and sweaters can 

be used if a blanket cannot be found. 

    *Reassure(使……安心)the victim. Explain what is happening and that help has 

been called. 

    *Do not give the victim any food or fruits. 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    *Keep the bystanders(旁观者)away from the victim. Bystanders want to have a 

look, offer advice, and say something about the victim’s condition. The victim may 

believe that the condition is worse than it really is. 

【文章大意】急救能够有效地阻止死亡,                 降低伤害,    应对生活中的各种突发问

题,  文章阐述了基本的注意事项。

1. The most important purpose of first aid is _________.

A. to stop death

B. to keep the injured person calm

C. to help the victim stay in a safe place

D. to see if the injured person is still living

【解析】选      A。细节理解题。根据第一段中的“The goals of first aid are to 

prevent death and to prevent injuries from becoming worse. ”可知答案。

2. When a person is badly injured on the road, you should _________.

A. act worriedly and hurriedly

B. do whatever you want to do freely

C. not move him or her

D. make the injured person stand up

【解析】选      C。细节理解题。依据文中“Keep the victim lying down and do not 

move him or her. You could make an injury worse if you move the victim. ”可知

C 项正确。

3. Which of the following statements is TRUE according to the text? 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

A. You should do more than what you are able to do to help an injured person in 

emergency conditions. 

B. Don’t remove the clothes of the injured person no matter what happens. 

C. It is necessary to cover the victim with a blanket. 

D. If the injured person feels hungry, you should give him or her some food. 

【解析】选      C。细节理解题。从文中所讲的急救知识                 “Keep the victim warm. 

Cover the victim with a blanket. ”可知 C 项正确。

4. Why should bystanders be kept away from the victim according to the text? 

A. Because bystanders can prevent the victim from receiving first aid. 

B. Because what bystanders say can make the victim think the condition is very bad. 

C. Because the victim doesn’t want to accept the advice of bystanders. 

D. Because the victim hates being surrounded by bystanders. 

【解析】选      B。推理判断题。从最后一段内容可知旁观者的言辞会让伤者感到

事态严重,     他们可能产生心理压力,          因此应当让旁观者远离伤者。

                            B 

                                                                   

    A 15-year-old boy planned to put a ball covered with petrol into his mouth and 

set it on fire. He would film the dangerous action and put it on YouTube. And, he 

hoped to become famous on the Internet. But things didn’t go the way he imagined. 

His clothing caught fire, and he was rushed to the hospital with serious burns on his 

body. 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

    YouTube hosts millions of videos of people attempting dangerous actions. Many 

of them are by kids and young adults. Some experts say that by hosting these videos, 

YouTube encourages young viewers to take deadly risks. Research by the Centers for 

Disease Control and Prevention shows that more than 180, 000 Americans die from 

accidental injuries each year. That’s one person every three minutes. More than 14, 

000 of those killed are kids under the age of 19. Is YouTube to blame?

    People have always found it interesting to watch others try risky things. 

Audiences love these kinds of things. Some of the earliest Greek comedies had 

characters followed by wild animals and knocking into walls. Now, in the age of the 

Internet, anyone with a camera and a YouTube account can create this kind of “fun”. 

Many viewers, especially teenagers, are influenced by what they see and want to try 

it themselves. “YouTube has taken the playing in the neighborhood to a worldwide 

level, ” says Clair Mellenthin, a researcher from the Centers. 

    Supporters of YouTube argue that it isn’t YouTube’s responsibility to examine 

its content. “Parents should be the ones to make sure that kids are behaving safely, ” 

they say. In fact, YouTube has a rule on content. For example, dangerous activities 

that have a risk of serious physical harm or death are not allowed. Staff of YouTube, 

carefully watch the website 24 hours a day, looking for videos that are against their 

rules. But is this enough?

【文章大意】YouTube       承载了数百万试图冒险行动的人的视频。他们中的许多

人是孩子和年轻人。例如本文中讲述的一个                   15 岁男孩自拍玩火而把自己烧伤
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

的故事。人们总是觉得别人尝试冒险的事很有趣,                     观众喜欢这种东西。作者认

为  YouTube 要负起自己的责任。

5. What happened to the 15-year-old boy?

A. He got hurt in a traffic accident. 

B. He played with fire and burned himself. 

C. He set fire to a ball by accident. 

D. He watched an action film on YouTube. 

【解析】选      B。细节理解题。由文章第一段的叙述可知,                 那个   15 岁的男孩玩火, 

最后把自己烧伤了,        故选   B 项。

6. What do Clair Mellenthin’s words suggest?

A. YouTube should examine kids’ accounts. 

B. YouTube users like to copy Greek comedies. 

C. YouTube affects people greatly. 

D. YouTube has a positive influence on teenagers globally. 

【解析】选      C。推理判断题。第三段          Clair Mellenthin 说的话前面一句表示,     现

在很多观看者都受他们所看内容的影响,                 并想自己尝试一下,        接着  Clair 

Mellenthin 就说: “YouTube 把附近发生的事情带到了全世界”,             也就是全世界都

知道了。由此可知, YouTube        对人们的影响很大,        故选  C。

7. According to the last paragraph, the author seems to believe that _________.

A. YouTube should do more to make sure of kids’ safety

B. parents should be strict with their kids

C. YouTube should make a rule on content
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

D. parents shouldn’t allow their kids to take risks

【解析】选      A。推理判断题。最后一段说“YouTube has a rule on content. 

”YouTube 已采取了一定的措施来限制网上的内容。由最后一句“But is this 

enough?(这就足够了吗?)”可知,       作者认为这样做仍然不够, YouTube          应该做更多

的事来确保孩子的安全,          故选   A 项。

8. The passage mainly discusses _________.

A. how to prevent accidental injuries

B. how to become famous on the Internet

C. whether YouTube should be open to kids

D. whether YouTube should show dangerous videos

【解析】选      D。主旨大意题。文章主要就            YouTube 是否应该播放危险视频这一

问题进行了讨论,       故  D 项正确。

Ⅳ.  阅读填句 

  根据短文内容,        从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中

有两项为多余选项。

                                                                   

                           How to Set Goals

    Whether you have small dreams or high expectations, setting goals allows you to 

plan how you want to move through life. Some achievements can take a lifetime to 

attain, while others can be completed in a day.  1   

    ·Determine your life goals. Ask yourself some important questions about what 

you want for your life. What do you want to achieve, today, in a year, in your 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

lifetime?The answers to this question can be as general as “I want to be happy, ”or “I 

want to help people. ” 2   

    ·Set specific goals. Be specific and realistic about what it is that you want to 

achieve. Research shows that setting a specific goal makes you more likely to achieve 

it.  3  For example, “Be healthier”is too big and vague to be a helpful goal. “I 

want to eat more vegetables, and I want to run a marathon. ”is better.

    ·Write out your goals. Be detailed, be clear, and include your steps.  4  Keep 

your list in a place where you can get informed frequently. This will help keep you 

motivated.

    · 5  You may find yourself set in your ways concerning broad life goals, but 

take the time to re-evaluate your smaller goals. Are you accomplishing them 

according to your timeline?Are they still necessary to keep you on track towards your 

larger life goals?Allow yourself the flexibility to make some small changes to your 

goal.

A. Adjust your goals. 

B. Track and measure your progress. 

C. Having deadlines will keep you motivated. 

D. Consider what you hope to achieve in 10, 15, or 20 years. 

E. Here are some important ideas that you may find helpful. 

F. Writing them down tends to make them feel a little more real. 

G. Remember that you may need to break large goals into smaller goals. 
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

【文章大意】本文主要从四个方面介绍了如何设定目标:                        确定你的人生目标、

设定具体的目标、把你的目标写下来、调整你的目标。

1. 【解析】选     E。考查对上下文的理解和推理判断能力。第一段是总领部分, 

下面分成了四点分别详细说明,             起总领作用的只有        E 项。

2. 【解析】选     D。考查对上下文的理解和推理判断能力。本段开头是确定你的

人生目标。问自己一些重要的问题:               你想要什么?D      项与本段开头一致,        故选

D。

3. 【解析】选     G。考查对上下文的理解和推理判断能力。由下句可知保持健康

是个大的目标,       吃更多的蔬菜、跑马拉松是小目标。G                项正好与之相符,       故选

G。

4. 【解析】选     F。考查对上下文的理解和推理判断能力。由下文                    Keep your list 

in a place where you can get informed frequently. 把清单放在一个你能经常被提醒

的地方,    所以上文肯定也提到了清单。故选              F。

5. 【解析】选     A。考查对上下文的理解和推理判断能力。由下文可知要灵活调

整、改变你的目标,        与  A 项相符。


根据阅读理解       B 仿写句子

1. Now, in the age of the Internet, anyone with a camera and a YouTube account can 

create this kind of “fun”. 

翻译:   现在,  在网络时代,     任何有摄像机和       YouTube 账号的人都能制造这种“乐

趣”。

仿写: __________________________________________________________.
                  中国现代教育网  www.30edu.com  全国最大教师交流平台

现在,   在网络时代,     任何信息,    不管是否适合于青少年,          都会在网上出现。

2. Supporters of YouTube argue that it isn’t YouTube’s responsibility to examine its 

content. 

翻译: YouTube  的支持者们认为核查内容不是             YouTube 的责任。

仿写: __________________________________________________________.

支持者们认为管理博客浪费太多本可以花在学习上的时间和精力。

答案:1. Now, in the age of the Internet,any information, whether it is proper for 

teenagers or not, can appear

2. Supporters argue that managing one’s blog costs a lot of time and energy, which 

should be used to study


                                                                   
0积分下载